Foto: Privātais arhīvs

Viena no slavenākajām pašmāju "Instagram" zvaigznēm Diāna Kubasova saviem sekotājiem pažēlojusies, ka tie ir pārāk slinki spiest "Like" jeb "Man patīk!" podziņu pie viņas vēstījumiem šajā platformā.

Diānai Kubasovai "Instagram" platformā seko apmēram 56,6 tūkstoši viņas dailes un talantu cienītāji. Taču influencere augusta izskaņā sabēdājusies, ka fani nav pārāk naski uz "Patīk" sirsniņas piespiešanu pie viņas darba augļiem jeb vēstījumiem šajā vietnē.

Kubasova jau kopš pavasara dzīvo Bali, kur, kā uzskata pati, pārslimojusi arī koronavīrusu Covid-19. Tieši no Bali viņa turpināja influencēt veselīgam dzīvesveidam, regulāri vēstot par savām maltītēm, fizisko kultūru un reklamējot dažādus sadarbības projektus.

Vietnē "Twitter" pazīstamā "Šmaragdu Magda", kura sevi sauc par garīgās šķīstības influenceri, piektdien norādīja uz Diānas Kubasovas bēdu, ievietojot ekrānuzņēmumus no satraucošajiem instagrama "storijiem", kuros Kubasova sūkstās par nelielo atsaucību viņas vēstījumu patikšanā.

"Manus storijus ik dienas noskatās ap 10 000 jūsu, bet manu pēdējo bildi "nolaikojis" tikai viens tūkstotis. Tīkšķot manas bildes ir tik viegli – vienkārši dubultklikšķis, un tu man tik ļoti palīdzēsi," paudusi Kubasova.

Šmaragdu Magdas vēstījums tviterī izpelnījies uzmanību no vietnes lietotājiem. Vairāki cilvēki uzskata, ka "laiku" diedelēšana nozīmē, ka Kubasovai varētu būt pazemināta pašapziņa, savukārt citi atzīmē biznesa aspektus, proti, sadarbības partneri no influenceriem prasa atgriezenisko saiti, ko instagramā savukārt mēra ar reaģējušās auditorijas lielumu. Tāpat cilvēki norāda, ka Kubasovai, iespējams, daļa sekotāju varētu būt nopirkti, tāpēc arī viņas bildei bijuši nieka 1000 "patīk" atzīmju.

Iznākusi Kubasovas padomu grāmata perfektam "Instagram" kontam

Tomēr Kubasova laiku Bali pavadījusi lietderīgi. Tur tapusi viņas pirmā grāmata "Instagram vizuāla ceļvedis".

"Ļoti ilgi tam briedu, gatavojos, sapņoju, līdz beidzot saņēmu iedvesmu piesēsties un to uzrakstīt. Uzminiet, kas mani iedvesmoja to darīt? Protams, Jūs, mani mīļie sekotāji! Mani ik dienas iedvesmo Jūsu panākumi, un es no sirds gribu, lai Jūsu dzīve kļūtu labāka," raksta skaistule.

Uzrakstīt grāmatu bijis Kubasovas sapnis. Tā kā viņai ir trīs lielas kaislības – instagrams, ēst gatavošana un došanās piedzīvojumos –, viņa ķērusies pie tēmas, kas aizņem lielāko daļu Kubasovas dzīves, proti, instagrams.

Kubasovas veikums ir kā vieds gids lieliska "Instagram" konta radīšanā. Tajā aprakstīti dažādi padomi, kā sevi prezentēt, kā veidot pievilcīgus attēlus un kā panākt, lai tavs profils kļūst arī komerciāli veiksmīgs.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on Sep 10, 2020 at 3:57am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on Sep 4, 2020 at 5:13am PDT

View this post on Instagram

🤪 MANA PIRMĀ 🤪 ⠀ Vakardien gaismā nāca mana pirmā grāmata - “INSTRAGRAM VIZUĀLA CEĻVEDIS”. Ļoti ilgi tam briedu, gatavojos, sapņoju, līdz beidzot saņēmu iedvesmu piesēsties un to uzrakstīt. ✍️ Uzminiet, kas mani iedvesmoja to darīt❓ ⠀ Protams, Jūs- mani mīļie sekotāji! ❤️ Mani ik dienas iedvesmo Jūsu panākumi un es no sirds gribu, lai Jūsu dzīve kļūtu labāka! 🌟 Ar gadiem arvien vairāk saprotu, ka tas, ko es patiešām gribu dzīvē, nav nauda (taču tā dzīvi padara varen komfortablu), bet gan citu iedvesmošana un dzīvju uzlabošana. ✨ ⠀ Man bija sapnis uzrakstīt grāmatu un, kad sāku domāt par ko lai raksta, pirmkārt, apdomāju lietas, kuras es visvairāk zinu un kuras mani aizrauj. 🤔 Tās, protams, ir 1️⃣ Instagram, 2️⃣ ēst gatavošana un 3️⃣ došanās piedzīvojumos. Tad no nolēmu pie pirmās tēmas ķerties pie tās, kas aizņem lielu manas dzīves daļu un kas manu dzīvi izmainīja līdz nepazīšanai - Instagram. Un tā kā Instagram pirmakārt ir vizuālais medijs, tad pati tā svarīgākā sastāvdaļa, protams, ir bildes un kopējais profila izskats - tāpēc arī izvēlējos šo tēmu. ✅ ⠀ Lai padziļinātu un nostiprinātu zināšanas, būs arī interaktīvs maratons ar uzdevumiem, mājas darbiem, bet dažas lietas, piemēram, bilžu apstrādi, vislabāk var iemācīties tieši skatoties video, tāpēc būs arī video lekcijas un noslēdzošā Q&A sesija! 🤩 ⠀ Vai Tu jau esi iegādājies ceļvedi un devies tuvāk saviem sapņiem❓ ____________ ⠀ Do you have a courage to follow your dreams❓ ⠀ 👙: @cleopatrabeachwear 👘: @berawaluxe 😎: @enkieyewear

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on Sep 9, 2020 at 9:49am PDT

Jau vēstīts, ka Diāna Kubasova līdzās savai māsai Simonai Kubasovai izveidojušas karjeru kā sociālo tīklu modeles. Lai gan katra dzīvo savā pasaules malā, abas ir tuvas un viena otru atbalsta arī "Instagram" vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!