Foto: Publicitātes foto

Svētdienas vakarā tika aizvadīta šova "X Faktors" otrā tiešraide, kurā sacentās 12 daudzsološi dziedātāji. Divi no viņiem – Dagnis Roziņš un afrikānis Kevins – no tālākas cīņas izstājās. "Dīvāna eksperti" raidījumā notiekošo visa vakara garumā naski apsprieda tviterī, un mēles tika trītas ne tikai par izpildījumu un žūrijas komentāriem, bet arī dalībnieku tērpiem.

Šoreiz lauvas tiesu pašpasludināto "stila policistu" uzmanību izpelnījās jaunā dziedātāja Elīna Evelīna Jansone, kura izpildīja popzvaigznes Lady Gaga balādi "Million Reasons". Skatītāji vētīja ne tikai meitenes dziedājumu, bet arī viņas tērpu.

Elīna bija ģērbusies jaunās mākslinieces Romijas Štāles dizainētā kleitā no kolekcijas "H+". Viņas skatuves tēls bija papildināts ar lieliem auskariem.

Tiklīdz meitene parādījās uz skatuves, par apspriestāko tēmu virtuālajā vidē kļuva viņas tērps. Daudzi uzšuvumā, kas rotāja kleitas dekoltē zonu, saskatīja provokāciju.

Kādam uzšuve atgādināja sēžamvietas apveidus, bet citi tajā saskatīja sēklinieku aprises, un ļaudis ar savu viedokli nekautrējās dalīties publiski.

Vairāki komentētāji meta akmeni stilista dārziņā, norādot, ka profesionālim, kurš rūpējas par dalībnieku tērpiem, vajadzētu rūpīgāk pārdomāt savas izvēles.
View this post on Instagram

LOOK 2 / collection H+ Photo: @kiti_j_fo Model: @megijapudane

A post shared by Romija Štāle (@romija.stale) on Jun 7, 2019 at 7:20am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!