Foto: Vida Press/Instagram.com/jamesholt22x/

Amerikāņu šovu zvaigzne, brangās pēcpuses īpašniece Kima Kardašjana ir iedvesmas avots un skaistuma etalons daudziem. Ar plastiskajām operācijām apsēstie britu puiši Džordans Pārks un Džeimss Holts dara visu, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos savam elkam.

25 gadus vecais grima mākslinieks Džordans Pārks (attēlā pa kreisi) no Lielbritānijas ir gluži vai apsēsts ar Kardašjanu. Viņš veicis dažādas ķirurģiskas un kosmētiskas procedūras vairāk nekā 150 tūkstošu ASV dolāru apmērā, lai līdzinātos Kimai. Daudzo manipulāciju dēļ vīrieša lūpas kļuvušas nejūtīgas, bet viņu tas nesatrauc.

Savukārt 22 gadus vecais Džeimss Holts (attēlā pa labi), kurš dzīvo kādā Anglijas mazpilsētiņā, iedvesmojas no Kimas pusmāsas Kailijas Dženneras. Turīgi "sugar daddy" jeb "cukura tētuki" puisim dod naudu, lai viņš varētu veikt plastiskās operācijas un uzpumpēt savas lūpas.

Britu mediji vēsta, ka Anglijā diviem ar plastiskajām operācijām apsēstajiem Kardašjanu līdziniekiem kļuvis par šauru – puiši publiski sagājuši ragos un sākuši ķīvēties, kurš no abiem ir skaistāks.

Tiek ziņots, ka kašķis sācies sociālajā tīklā "Facebook". Holts publiski padižojies, ka kādā amerikāņu medijā publicēts raksts par viņu. Tiesa, viņš sūkstījies, ka tajā pašā žurnāla atvērumā pieminēts arī Pārks. Tas viņam ļoti derdzies.

Pārks nav atbildi palicis parādā – viņš zibenīgi meties publiskā vārdu un apvainojumu duelī ar Holtu. Puiši sākuši ķīvēties, kurš no abiem labāk izskatās.

Pārks ņirgājies, ka Holtam ir vairāki turīgi sponsori jeb "cukura tētuki", taču viņš joprojām izskatās nožēlojami un neprot pienācīgi sevī ieguldīt naudiņu.

Savukārt Holts Pārkam ieteicis tikt pie jauna matu griezuma (viņam ir pliks pauris) un veikt deguna korekcijas operāciju. Tiesa, ar šiem aizvainojumiem nekas vēl nav beidzies.

Drīz vien puiši sākuši salīdzināt, kura vārds biežāk izskanējis medijos un kurš iemantojis lielāku slavu un atpazīstamību.

Vēlāk strīds nedaudz pierimis, taču britu mediji vēsta, ka tas ir tikai laika jautājums, kad abi slavas un uzmanības kārie plastiskās ķirurģijas upuri metīsies jaunā vārdu duelī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!