Foto: Publicitātes foto
Pagājušajā nedēļā noslēdzās TV3 rīkotais iepazīšanās šovs "Randiņš ar Dzelzīti", kurā Dailes teātra aktieris tika pieteikts kā iekārojams vecpuisis, kurš meklē sev līgavu. Šonedēļ žurnālā "Ieva" publicēta intervija ar šova varoni. Sarunas gaitā aktieris liek noprast, ka jau sākotnēji nožēlojis dalību šovā, tomēr līgums jau bijis parakstīts.

Lauris Dzelzītis pagājušajā gadā tika pieteikts kā viens no pieciem dalībniekiem TV3 topošajā šovā "Vecpuisis meklē līgavu", taču Covid-19 pandēmijas dēļ projekts tā arī netika realizēts. Pēc tam tika veidots jauns šovs, kura vienīgais vecpuisis bija Dzelzītis; TV3 izsludināja pieteikšanos dāmām, kas vēlējās ar aktieri iepazīties. Šovu filmēja namā Ragaciemā visa jūlija garumā un jau augustā materiāls nonāca pie skatītājiem Go3 platformā.

Intervijā izdevumam "Ieva" Dzelzītis atklāj, ka jau pirms šova filmēšanas viņu pametusi sieviete, ar kuru viņš vēlējies beidzot izveidot nopietnas attiecības. Vēl filmēšanas laikā aktieris cerējis, ka viss vēl var būt kārtībā.

Skatītāji bija pamanījuši, ka šovā Dzelzītis ir introverts un ieturēts, savukārt pats šovs – seksistisks un šovinistisks. Un Dzelzītis kļuvis par tā visa seju. "Jā, es varēju tēlot kaut ko. Bet es negribēju neko. Tas psihoemocionālais stāvoklis, kādā es tur aizgāju, tas iedeva tonalitāti visam. Kad sapratu, ka tas viss notiek, man bija sajūta – nafig man to? Bet man jau bija līgums," skaidro Dailes teātra aktieris.

"Šova pirmajā dienā, kad sapratu, kur esmu, piedzēros," pausts publikācijā.

Viņš bija gaidījis, ka "Randiņš ar Dzelzīti" būs viegls un dzirkstošs "fun" pasākums, un saka, ka varējis jau arī nepiekrist, tāpēc aicina citus mācīties no viņa kļūdām. Vienlaikus Dzelzītis vēlreiz atzīmē, ka sabiedrības uzskati viņam ir vienaldzīgi (un tajā laikā tāpat interesējis tikai viena cilvēka viedoklis), un viņam joprojām šķiet jocīgi, kā gan skatītāji var noticēt, ka publiska persona var nopietni meklēt līgavu TV šovā. "Ja cilvēks to nesaprot, nu ko tieši man vēl ar viņu runāt?" sarunā ar "Ievu" vaicā Dzelzītis.

Atgādinām, ka šovā "Randiņš ar Dzelzīti" startēja 12 dažāda vecuma un profesiju sievietes, kuras iknedēļas izbalsošanā pa vienai vien devās mājās. Lai gan koncepts paredz, ka šova finālā vecpuisim būtu jāizvēlas kāda uzvarētāja, Dzelzītis "aizbēga" arī no pēdējām divām palikušajām dalībniecēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!