Foto: Vida Press
Runas par šovbiznesa zvaigznes Dženiferas Lopesas šķiršanos no drauga izrādījušās pāragras, – pāris tomēr nešķiras, bet gan ir salabuši.

Slavenību tabloīdi fiksējuši Lopesu Karību salās, kur Dženifera šobrīd filmējas jaunā lentē "Shotgun wedding". Tur kopā ar viņu ir arī 45 gadus vecais bijušais beisbolists Aleks Rodrigess, ziņo "People".

Pāris kādu laiciņu bija padzīvojuši atsevišķi, risinot savu attiecību krīzi, bet nu abi, šķiet, ir salabuši, un šķiršanās pagaidām nav dienaskārtībā. Abi arī iepriekš apmeklējuši pāru terapiju, kur centās glābt savas attiecības.

Kā novērojuši Dženiferai pietuvināti ļaudis, aktrise ir ļoti uzmanīga, taču izskatoties krietni laimīgāka nekā pirms dažiem mēnešiem, kad viņas saikne ar Rodrigesu sašķobījās pagaidām nezināmu iemeslu dēļ. Iepriekš atsevišķi avoti vēstīja, ka, visticamāk, viņi šķirsies.

Rodrigess bildināja savu draudzeni 2019. gadā, bet abi tiekas no 2017. gada. Pērn plānotās kāzas izjauca Covid-19 pandēmija, bet šogad uzvirmoja runas, ka Lopesas draudzība ar Rodrigesu esot galā. Pāris nenoliedza, ka viņu attiecībās ir problēmas, taču tagad tās tiek risinātas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!