Foto: DELFI
Jaunā dziedātāja Anita Intaite jeb Košā (attēlā) pirms neilga laika atbrīvojusies no ierastās rozā matu krāsas, kļūstot par zilmati. Šai sakarā meitene stāsta, kā jūtas ar jauno matu sakārtojumu, kā arī atklāj iemeslus, kādēļ izvēlējās mainīt to krāsu.

"Man ļoti patīk visi zilie un violetie toņi, un es jau sen biju plānojusi pāriet uz tirkīza krāsu. Bet, tā kā laikā, kad piedalījos mūziklā Dzimuši mūzikai, man bija jāsaglabā tas tēls, kādu skatītāji iepazina šova Okartes skatuve laikā, matu krāsu nevarēju atļauties mainīt.

Tā nu, beidzoties izrādēm, savu ieceri beidzot varēju piepildīt," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Košā.

"Ar šādu matu krāsu jūtos ļoti labi un harmoniski, jo ļaujos sajūtām un daru to, kas saplūst ar manu būtību. Šādas pārmaiņas man burtiski prasījās, un esmu ļoti priecīga, ka tās realizēju.

Uzskatu, ka šī krāsa visvairāk atbilst manai būtībai, tā ir mana ar lielo burtu, un nesaprotu, kāpēc matus pilnībā zilus nenokrāsoju uzreiz, bet izmēģināju tikai pāris šķipsnas, ko laiku pa laikam nokrāsoju atšķirīgos toņos no pārējiem rozā matiem," atminas jaunā dziedātāja.

Tiesa, Košās drosmīgās pārvērtības sākotnēji šokējušas meitenes tuviniekus. "Kad mammai pateicu, ka vēlos nokrāsot zilus matus, viņa sākotnēji bija šokēta un centās mani atrunāt, bet, ieraugot kopskatu, secināja, ka šī krāsa man tomēr piestāv ļoti labi.

Zilie un zaļie toņi nu dominē arī manā garderobē, un ar tiem patiesībā esmu aizrāvusies jau gadu. Esmu atklājusi arī ļoti košu un izteiksmīgu krāsu kombināciju - tirkīza tonis apvienojumā ar citronu dzelteno. Pieļauju, ka šosezon pievērsīšos kosmiskām krāsām.

Domāju, ka, ja vien pārmaiņas izskatā ir saskaņā ar cilvēka iekšējo būtību, tad labi izskatīsies jebkas, un cilvēks savu jauno tēlu arī pienācīgi iznesīs," spriež Košā.

Taujāta, vai biežās matu krāsas izmaiņas nav sabojājušas to struktūru, dziedātāja atbild noraidoši. "Tās matu krāsas, ar kurām krāsoju matus, tos tik ļoti nebojā. Cilvēki šai jomā vēl nav tik zinoši, tādēļ uzskata, ka šie salīdzinoši neierastie toņi ir kaitīgi matiem.

Esmu apguvusi ne tikai stilistes un vizāžistes, bet arī frizieres profesiju, un zinu, ka tā nebūt nav, kā arī rūpīgi kopju matus. Tā rezultātā tie pēc nokrāsošanas pat ir kļuvuši vēl spīdīgāki un mīkstāki nekā iepriekš," priecājas meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!