Foto: Privātais arhīvs
Latviešu izcelsmes dziedātāja Tatjana Šihmuratova (plašāk zināma ar skatuves vārdu Ladybird) nonākusi vienā no Kalifornijas ieslodzījumu vietām, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

"Kas Jauns" ar Ladybird sazinājies dienu pēc tam, kad Ladybird no ieslodzījuma atbrīvota. Cietumā viņa pavadījusi nedēļu uz aizdomu pamata par savu bērnu, dēla un meitas, nolaupīšanu.

Šihmuratova abas atvases dzemdējusi, būdama laulībā ar Maiklu Larsenu. Viņš pirms mēneša sāka bērnu meklēšanas operāciju, jo Raians un Annika pazuda kopā ar māti ASV un nebija atrodami 18 dienas.

Tagad Ladybird teic, ka savus bērnus nav redzējusi ilgi, bērni nodoti tēva apgādībā. "Neesmu viņus redzējusi jau nedēļu. Nedrīkstu ne tikties, ne tuvoties mājām, kur viņi dzīvo. Man ap kāju aplikta GPS ierīce, kas norāda manu atrašanās vietu," skaidro Ladybird un piebilst, ka ar bērniem viņai ļauts sazināties "Zoom" platformā internetā, taču viņai tas līdz šim nav izdevies.

Ladybird neatklāj, kāpēc ar abiem bērniem aizbēgusi no vīra un slēpusies. Pārim priekšā nu ir tiesu darbi un četrus gadus ilgās laulības šķiršana, raksta "Kas Jauns".

Atgādinām, ka kādreizējā dziedātāja slavu guva 2008. gadā pēc dalības TV muzikālajā šovā. Pēc pāris populāru hitu izdošanas māksliniece no Latvijas aizbrauca, dzīvojot un strādājot vairākās valstīs. Anglijā un vēlāk Honkongā pasaulē nāca Tatjanas un Maikla atvases, bet pirms pāris gadiem ģimene pārcēlās uz Kaliforniju.

Pēc visa spriežot, ģimenē nav klājies pavisam gludi, un Maikls Larsens savu bērnu māti izsludināja meklēšanā. "Instagram" platformā Larsens pauda, ka lietā ir ierosināts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!