Foto: Privātais arhīvs

Šoruden jaunie dziedātāji un šova Okartes skatuve spīdekļi viens pēc otra nomaina frizūras – vispirms friziera rokām ļāvās Kašers, pieaudzējot dredus, tad – Antra Stefecka, iegūstot garākus matus, bet nu pārsteidz Madara Grēgere jeb Madry (attēlā), kura atvadījusies no platīnblondās matu krāsas.

Intrigu par sava tēla izmaiņām Madry radīja ceturtdienas, 13. septembra, pēcpusdienā, sociālajā tīklā Twitter paziņojot, ka šajā dienā nobriedusi vērienīgām pārmaiņām. Jau vakarā dziedātāja informēja ziņkārīgos fanus par to, ka mainījusi matu krāsu.

"Apnika būt par blondīni," matu krāsas maiņu skaidro Madry. Satrauktajiem faniem, kuri interesējas, cik tumši tad kļuvuši talantīgās meitenes mati, viņa jokojot atbild, ka tie esot melni, bet galu galā atzīstas, ka tikusi pie brūnā toņa. Stila izmaiņās Madry palīdzējis slavenību iecienītais frizieris Dāvis Ķimenis.

Starp citu, dziedātājas jaunais matu tonis atgādina to, ar kādu viņa ienāca šovā. Pirms vairāk kā gada uzsākot dalību Okartes skatuvē, Madaru iepazinām kā brūnu matu īpašnieci. Šova laikā viņas mati lēnām kļuva arvien gaišāki, galu galā iegūstot platīnblondo toni, ar kādu Madry pazinām laikā, kad viņas popularitāte sasniedza virsotni.

Galerijā: Burvīgās Madry izskata izmaiņas pēdējā gada laikā.     

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!