Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs
Jau pirmdien pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks pašmāju realitātes seriāla "Ģimene burkā" jaunās sezonas sērijas. Pirmajās sērijās gaida atkalredzēšanās ar Artjomu Gluzunovu, kurš kopā ar sievu Elīnu vēl nesen TV kamerām izrādīja savu ģimenes dzīvi.

Artjoms ir labos draugos ar citu šova dalībnieci – Agritu Bindri-Blumenauu, un ieradies pie viņas viesos. Vārds pa vārdam, līdz saruna ievirzās arī par pēdējā laika skaļāko šovbiznesa skandālu – Gluzunovu šķiršanos pēc astoņu gadu kopdzīves.

"Man dzīvē viss ir mainījies," stāstu iesāk Artjoms un izkrata sirdi Agritai, atzīstot, ka laulības laikā ļāvies sānsolim un meklējis mierinājumu citas sievietes gultā. Tiesa, piebilstot, ka sagrēkojis tikai vienu reizi un ar mīļāko nav veidojies nekas nopietns. "Es negāju pa kreisi, es meklēju mierinājumu," savu rīcību skaidro Artjoms, saucot to par nejaušu gadījumu un teic, ka attiecības ar mīļāko vienojis tikai "špohen-bohen".

Tāpat viņš atklāj šķiršanās aizkulises, sakot, ka nesaskaņas Gluzunovu starpā briedušas jau labu laiku. Tikmēr Agrita spriež, ka kopš aiziešanas no mājām Artjomam nemaz neklājas tik slikti un mudina šķiršanās karstumā nepiemirst par bērniem un savstarpējo cieņu vienam pret otru.

"Delfi" jau vēstīja, ka janvāra sākumā dziedātāja Gluzunova aizgāja no dzīvesbiedra, ar kuru kopā bija 8,5 gadus. Pāra savienībā pasaulē nākuši trīs bērni, kuri šobrīd dzīvo pie mātes. Pati dziedātāja patlaban gatavojas startam "Eirovīzijas" nacionālajā atlasē "Supernova", bet pēc konkursa atbrīvosies no Gluzunova uzvārda. Lai gan abi nebija precējušies, māksliniece bija pieņēmusi Artjoma uzvārdu kā savu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!