Foto: Privātais arhīvs

Romu izcelsmes dziedātājs Dzintars Čīča no emigrācijas Anglijā pārbraucis mājās ar mazo meitiņu.

Šā gada janvāra sākumā no Anglijas Latvijā ieradies pazīstamais šlāgerdziedātājs Dzintars Čīča. Ar viņu kopā atbraukusi arī sieva Samanta un meitiņa Gabriela, kura piedzimusi jau 2019. gada vasarā, taču šo faktu Čīča slēpis pat no saviem radiem, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

27 gadus vecais Čīča, kura pastāvīgā dzīvesvieta jau vairākus gadus ir Anglija, darba atvaļinājumu parasti izmantojis, lai dotos koncerttūrē pa Latviju. Šos plānus izjauca Covid-19 pandēmija, tādēļ viņš kopā ar ģimeni atbraukuši paviesoties tāpat.

"Šī ir pirmā reize, kad Latvijā ierodamies visi trīs kopā. Līdz šim nebiju gatavs uz Latviju braukt kopā ar meitu, jo faktu par viņas piedzimšanu ilgi turēju noslēpumā pat no otrās pakāpes radiem. Uzskatu, ka līdz gada vecumam bērnu nevar un nevajag rādīt ārpus tuvāko radu loka. Varat iedomāties, ko nozīmētu man ierasties Sabilē ar bērnu ratiņos! Negribēju lieku uzmanību ne sev, ne meitiņai," "Privātajai Dzīvei" atklāj dziedātājs.

Čīča arī sapratis, ka par mīlestību nevajag apkārt daudz runāt. Savu izredzēto, 19 gadus veco Samantu, viņš saticis vietnē "Facebook". "Visas tās mīlestības, par kurām labprāt publiski stāstīju, bija neīstas, nekā tur nebija. Es taču biju bērns, mazs muļķis," viņš uzskata. Ar Samantu viss bijis citādāk, abi savu mīlestību auklējuši klusumā, sākuši īrēt dzīvokli Pīterboro, un drīz vien Samanta paziņoja, ka ir stāvoklī.

Abi ir precējušies pēc čigānu tradīcijām, bet pēc Latvijas likumdošanas laulāsies tad, kad drīkstēs rīkot lielas kāzas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!