Foto: Instagram.com/rodrigoalvesuk/
Brazīliešu izcelsmes "dzīvais Kens" un plastisko operāciju fanāts Rodrigo Alvess (attēlā) šobrīd piedzīvo smagu periodu. Viņam nesen veiktas vairākas sejas procedūras, un atkopšanas process ir ne tikai sāpīgs, bet arī veselībai bīstams.

Ārvalstu mediji vēsta, ka 33 gadus vecais Alvess jau divas nedēļas nav pametis māju, jo viņš atkopjas pēc sejas, kakla ādas un plakstiņu savilkšanas. Intervijā izdevumam "MailOnline" viņš sacījis, ka "tā bija briesmīgākā operācija manā dzīvē".

"Ir grūti. Ja es ēdīšu cietu barību, šuves var atvērties un rasties infekcija," atklājis sāpju nomocītais Alvess, kuram, starp citu, nesen arī tika palielināts dibens.

Tāpat vīrietis stāstījis, ka jau gandrīz divas nedēļas nav bijis karstā dušā, jo tvaiks var izraisīt asinsvadu paplašināšanos un hematomu.

"Es nedrīkstu pieliekties un kaut ko celt. Visu šo laiku esmu gulējis 45 grādu leņķī, lai veicinātu labāku asinsriti, un man jau no tā sāp dibens," sūkstījies dzīvais Kens.

Tiesa, viņš arī piebildis, ka tas viss esot tā vērts, jo pēc ādas savilkšanas viņš izskatoties krietni jaunāks.

"Tagad es izskatos 19 gadus vecs. Ir vēl daži zilumi un pietūkums, bet viss šķiet tik gluds, it kā man būtu injicēts botokss. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu," piebildis "dzīvais Kens".

Jāatzīmē, ka Alvess saskāries ar vēl kādu nepatīkamu blakni – viņš šo divu nedēļu laikā nedaudz pieņēmies svarā. "Pēdējās dienas pārtieku tikai no zupām un saldējuma. Man ir sajūta, ka esmu pieņēmies svarā par kādiem 12 kilogramiem," stāstījis Alvess.

Jāatzīmē, ka šī bija pēc kārtas 50 plastiskā operācija, kas viņam veikta. Kopumā viņš pa tām iztērējis vairāk nekā 435 tūkstošus eiro.

Am I bothered ? 😚

A photo posted by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Jan 23, 2017 at 4:14pm PST

Playing a fun game on tv 📺🎥

A photo posted by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Jan 23, 2017 at 4:12pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!