Foto: Vida Press
Lielbritānijā dzīvojošais brazīliešu izcelsmes "dzīvais Kens" Rodrigo Alvess (attēlā) nesen veicis kārtējo skaistuma procedūru, pēc kuras viņa sejas āda kļuvusi īpaši gluda un starojoša, un ar plastiskajām operācijām apsēstais vīrietis nav vilcinājies lepni atrādīt savu svaigo vaigu.

Janvārī Alvesam tika veikta pēc kārtas piecdesmitā plastiskā operācija – sejas un kaka ādas savilkšanu un plakstiņu pacelšana. Savukārt februāra vidū "dzīvā Kena" sejai veikts lāzera pīlings, kura laikā viņa jau tā daudz cietušais ģīmītis apstrādāts ar oglekļa dioksīdu.

Skaistuma procedūra notikusi kādā klīnikā Beverlihilsā. Aizvadītajā nedēļā Alvess atgriezies Lielbritānijā, bet pirms tālā ceļojuma Losandželosas lidostā "dzīvo Kenu" pārtvēris fotogrāfs, kurš viņu aizrautīgi iemūžinājis vairāku kadru virknē.

"Trīs dienas pēc procedūras man no sejas lielām plēksnēm sāka lobīties āda. Šī iemesla dēļ es kādu laiku nedrīkstēju atrasties saulē. Tas bija smagi," pēc lidostā tapušo bilžu publicēšanas medijos lāzera pīlinga procedūras aizkulises izdevumam "Mail Online" izklāstījis Alvess.

Tiesa, vīrietis arī piebildis, ka sāpes un nepatīkamais atlabšanas periods patiesībā esot bijis maznozīmīgs sīkums, jo, kad seja pēc procedūras pilnībā atkopusies, tā esot kļuvusi starojoša un izcili gluda, un to, ka tā nav tikai tukša runāšana, apliecina arī foto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!