Foto: Vida Press

Lai gan daudzas meitenes visā pasaulē ar skaudību raugās uz tiem Playboy zaķīšiem, kas iemanto žurnāla šefa Hjū Hefnera simpātijas un ievācas leģendām apvītajā savrupmājā, izrādās, ka dzīve tur nemaz nav tik salda.

Jūnijā iznāks bijušās Playboy modeles Hollijas Medisonas (attēlā pirmā no kreisās) autobriogrāfija Down The Rabbit Hole (Lejup pa truša alu), un jau tagad tiek vēstīts, ka tā atklās skarbu patiesību par dzīvi greznajā villā.

"Dzīve visiem labi zināmajā savrupmājā nebija sapnis - tā drīz vien pārvērtās par murgu. Pēc tam, kad viņa bija zaudējusi savu identitāti, pašnovērtējumu un nākotnes cerības, Hollija attapās, sēžot vannā un apsverot pašnāvību," vēstīts grāmatas pieteikumā.

Lai gan no malas radies iespaids, ka Hefnera dzīvesbiedrēm viss ir atļauts un viņas bauda zelta dzīvi, ikdiena esot skarba - meitenēm ne tikai jāievēro stingri noteikumi, bet ar viņām arī tiekot manipulēts.

Tāpat dzīvi neatvieglojot savstarpējā konkurence par Hefnera simpātijām - intrigas, aprunāšana un citas aizmuguriskas darbības krietni vien apgrūtinot ikdienu greznajā namā, kur netrūkst arī narkotikas, alkohols un nekontrolējamas izklaides.

Hollija Hefnera mājvietā ievācās 2005. gadā, kad viņa ar vēl divām blondām daiļavām uzsāka dalību šovā The Girls Next Door. Šovā, kas ilga piecas sezonas, viņa tika uzskatīta par Hefnera meiteni numur viens un varēja dalīt guļamistabu ar pašu Playboy šefu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!