Foto: Publicitātes foto

23 gadus vecā uzņēmēja un "Instagram" influencere bija pēdējā no četru cilvēku kompānijas, pie kuras viesojās TV3 šovs "Gandrīz ideālas vakariņas".

Apģērbu veikala "Butterfly" īpašniece sanākušos viesus – bārmeni Andri Reizenbergu, aktrisi Zani Burnicku un dziedātāju Edgaru Kreili – neuzņēma vis savā dzīvoklītī, bet gan viesu telpā Vecrīgā uz terases. Tas tāpēc, ka uzņēmējas miteklis ir pavisam mazītiņš, tajā vieta ir tikai viņai ar vīru Nauri, bet ne četriem cilvēkiem (plus filmēšanas komandai).

Kā jau šova noteikumi paredz, galdā jāceļ trīs ēdieni: uzkoda, pamatēdiens, deserts. Didrihsone ir pieredzējusi saimniecīte virtuvē, tāpēc ap maltītēm rosījās veikli un pārliecināti par sevi. Grūtības viņai sagādāja vienīgi fakts, ka virtuve nav viņas pašas. Tādējādi Elīnai nācās cīnīties gan ar aizdambējušos izlietni, gan atskārst, kā darbojas indukcijas plīts: tā karsē tikai tad, kad uz riņķa uzlikta panna.

Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto

Influencere ir populāra savas efektīgās ārienes dēļ. Par to, ko viņa sevī uzlabojusi, jauniete savos "instastorijos" nekad neko daudz nerunā. Tas tāpēc, ka katra estētiskās ķirurģijas manipulācija, viņasprāt, ir nopietns lēmums, un viņa šajos jautājumos nevēlas ietekmēt savas sekotājas, kas lielākoties ir jaunas meitenes.

Gatavojot vakariņas, Didrihsone tomēr pastāsta, ko ar sevi izdarījusi. Viņai ir mākslīgās krūtis, pieliktie mati, gēla nagi, mākslīgās skropstas, kā arī filleri lūpās. Sarunā ar šova operatora kameru, uzņēmēja teic: "Man pašai patīk, kā es izskatos. Arī manam vīram patīk, kā izskatos". Tāpat viņa pauž, ka uzskats par viņu kā par "cacu" esot galīgi garām – gluži otrādi, viņa nāk no vienkāršas ģimenes, un savā dzīvē visu sasniegusi pati savām rokām "melnā darbā". Tagad viņa jūtas daudz pieaugušāka un sievišķīgāka, nekā, piemēram, 19 gadu vecumā, kad Elīna izgāja pie vīra un izskatījusies gluži citādāk.

Foto: Publicitātes foto

Pasniedzot vistas nagetus ar dārzeņiem, kartupeļu-gaļas sautējumu un savu slaveno šokolādes desertu, Didrihsones vakars izvērtās veiksmīgs. Bārmenis Reizenbergs to novērtēja ar visaugstāko atzīmi – 10. Zane Burnicka viņai ieskapēja astoņi, komentāros neieslīgstot. Bet Edgars Kreilis Elīnas sarūpēto novērtēja ar deviņi. Rezultātā trīs dalībnieki, Kreili atskaitot, bija ieguvuši pilnīgi vienādu punktu skaitu.

Dalībnieku uzdevums: pašiem noteikt šova uzvarētāju. Reizenbergs no sacīkstes izstājās un dāmām piedāvāja lozēt. Laimīgāka roka šoreiz izrādījās aktrisei Zanei Burnickai, nevis rosīgajai uzņēmējai Didrihsonei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!