Foto: Privātais arhīvs
Trīs meitu mamma, uzņēmēja Olga un sportists Kaspars Kambala šā gada sākumā kļuva par precētu pāri, taču ceļš līdz tam efektīgo Olgu vedis arī uz zīlnieces kabinetu, dāma atklāja sarunu šovā "Kad viņas satiekas".

Izrādās, ka tad, kad dāma iepazinās ar Kasparu Kambalu, viņai bijušas attiecības ar citu sportistu, kura mājaslapā Olga pamanījusi arī Kasparu.

Lai gan sākotnēji Olgai licies, ka Kaspars ir par vecu, dāma apmeklēja viņa "Instagram" profilu un salika tur uzkrītoši daudz "patīk" sirsniņu. Pēc šī mājiena Kambala uzrakstīja skaistajai blondīnei, ka nav varējis nepamanīt viņas interesi. Tajā laikā sieviete bija dusmīga uz visiem vīriešiem, tāpēc gribēja parādīt, cik "kruta" viņa ir, un uzrakstīja, ka tūlīt piebrauks. Tā arī notika – abi tovakar ilgi sēdējuši un runājuši par dzīvi.

"Kaspars mani apbūra ar to, ka mani ļoti vecmodīgi aplidoja – zvanīja un rakstīja katru dienu. Mēs tikāmies katru dienu. Pie zīlnieces arī aizgāju. Man ir zīlniece, pie kuras eju, ja man ir kādi jautājumi. Viņa prasīja, vai es varu pieņemt viņa dzīves stilu, ka Kaspars ir tāds "cilvēks svētki"? Es saku: nu, jā. Viņa man atbildēja, ka dod zaļo gaismu, varu iet un ņemt savu Kasparu," atceras boksera jaunā sieva. Uz jautājumu, ko viņa būtu darījusi, ja zīlniece pateiktu nē, Olga saka, ka būtu tikai paspēlējusies ar viņu.

Kā jau vēstīts, Olga Kambala šogad uzsākusi TV šovu zvaigznes karjeru. Kameru priekšā viņa izrāda savu sadzīvi un vēsta par privātām detaļām kopdzīvē ar bijušo sportistu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!