Foto: Privātais arhīvs
Jau izsenis tiek diskutēts par to, vai tautībai ir kāda nozīme, ja runa par seksa ieražām. Latvijas galvenais seksa eksperts Toretto, kurš mīlējies pat ar melnādainu francūzieti, atklāj, ir gan. Un starp latviešu un krievu meitenēm gultā pastāv krasas atšķirības.

"Regulāri dzirdu dažādas diskusijas par to, kuras gultā labākas - latvietes vai krievietes. Šajā sakarā gribu izstāstīt vienu stāstu no savas pieredzes. Iepazinos ar meiteni, sauksim viņu par Žannu. Žanna strādā par vadītāju vienā lielā Baltijas uzņēmumā. Viņa ir krieviete.

Mums bija tāda kā maza biznesa tikšanās, kuru Žanna piedāvāja turpināt brīvākā atmosfērā restorānā. Sarunājām vakarā tikties. Vakars pagāja sarunās, kas nemanāmi kļuva arvien neoficiālākās.

Vārds pa vārdam, vīna glāze. Kad pienāca laiks braukt mājās, piedāvāju viņai izsaukt taksi, jo viņa bija iedzērusi un pie stūres sēsties nevarēja," sarunā ar DELFI Izklaidi saldās atmiņās gremdējas Toretto.

Tālāk viss risinājies kā jau labās filmās - sieviete uzaicinājusi uz vīna glāzi savās mājās, uz ko Toretto, protams, piekritis. "Augšā tika nevis runāts, bet darīts. Sākām mīlēties. Kas mani īpaši uzvilka - viņa seksā bija galīgi traka.

Viņa man sita pļaukas, teica, lai es apsaukāju viņu - tas bija emociju pārpilns sekss. Skaidrs, ka latvietes šādi rīkoties nespētu," atceras eksperts. Izmīlējis latviešu un krievu tautības meitenes, Toretto nonācis jau pie konkrētiem secinājumiem.

"Ar krievieti mīlēties ir pavisam savādāk, nekā ar latvieti - viņa prot atstāt iespaidu uz partneri. Tās ir pavisam citas emocijas.

Latvietēm savukārt piemīt tāds nedaudz seksīgs kautrīgums, kurš vienkārši ir jāpārvar. Interesanti, ka kautrīgajām latvietēm tomēr ir savas fantāzijas. Katra latviete slepenībā fantazē, lai viņu brutāli izdrāž. Krievietes to ņem un dara," pārdomās dalās Toretto.

Viņš tomēr neaicina puišus tagad masveidā sākt izvēlēties krievu partneres. "Jā, personīgi man gultā krievietes šķiet labākas. Viņām ir īstais temperaments. Krieviete tevi spēj aiz matiem paņemt, nolamāt un tevi pašu paņemt priekšā. Latviešu meitenēm tā emocija nav tik spēcīga.

Taču jebkurā gadījumā jāatceras, ka gultā nacionalitātes nav jāšķiro. Svarīgākais ir paša emocijas un sajūtas," uzver Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!