Foto: DELFI
Uzņēmējs Andris Bērziņš, kurš bija Valsts prezidents laika posmā no 2011. līdz 2015. gadam, sabiedrībā iziet ar savu bijušo sievu, izpētījis žurnāls "Privātā Dzīve".

Pēc prezidenta pilnvaru beigām Andris Bērziņš nav starp tiem prezidentiem, kuri bieži parādītos sabiedrībā, tomēr Dailes teātri viņš šoruden apmeklējis vairākkārt un kopā ar kādu šarmantu dāmu. Ar viņu kopā Bērziņš devās arī uz izrādes "Trīs draugi" pirmizrādi. Kas ir šī sieviete?

Izdevums "Privātā Dzīve" raksta, ka Bērziņa pavadone ir viņa pirmā sieva Dzintra Bērziņa. Iepriekš eksprezidents sabiedrībā gājis vai nu viens, vai kopā ar savu sekretāri Dainu Bāru, bet nu viņam blakus paša bijusī kundze.

Dzintras un Andra Bērziņu laulība ir šķirta sen – pirms vairāk nekā 30 gadiem. Abi ir vecāki dēlam Aigaram un meitai Evai. Bērziņš žurnālam nav komentējis attiecības ar šķirto sievu.

Kā zināms, prezidentūras gados Bērziņš apņēma otro sievu, ārsti Daci Seisumu. Dace laida pasaulē puisēnu, izcēlās arī sānsoļa skandāls, un 2016. gadā šī laulība tika šķirta. Seisumas attiecības ar darba kolēģi gan pajuka, un viņa uz kādu brīdi atgriezās Bērziņa dzīvoklī Vecrīgā, tomēr sabiedrībā Bērziņš un Seisuma kopā vairs neizgāja.

76 gadus vecais Bērziņš ir kopumā piecu bērnu tēvs. Šobrīd Bērziņš mitinās vai nu dzīvoklī Vecrīgā, vai savā īpašumā Nītaures pusē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!