Foto: Publicitātes foto

Februārī ne tikai tiek svinēta visu mīlētāju diena, bet ierasti ir iespēja doties pēc pikantākām izjūtām uz Baltijā lielāko erotisko festivālu–izstādi Erots. Tuvojoties pasākumam, atklāti arī tā šī gada vadītāju vārdi – Mārtiņš Kapzems un Sigita Brazdauska (abi attēlā).

Kā vēsta izstādes organizatori, modelis un sportists Kapzems tiekot dēvēts par Latvijas Džeimsu Bondu. Viņš pats apgalvo, ka nodarbojas tikai ar to, kas sagādā baudu - sportu, seksu un šovbiznesu. Mārtiņam nudien ir paveicies - viņš ir ne tikai aktīvs sportists un uzņēmuma City Playground dibinātājs, bet arī pieprasīts modelis.

Puisis, kuru vērīgākie atceras no Aminatas pērnā gada eirodziesmas videoklipa, ir gana sportisks - vasarā puisis veiko, rudenī sērfo, bet ziemā nodarbojas ar kalnu slēpošanu. Tāpat sevi formā viņš uztur ar ātrslidošanu, boksu un daunhilu.

Viņa skatuves partnere būs karstasinīgā kāzu vadītāja Sigita Brazdauska. Viņas ikdienas temps neatpaliek no Mārtiņa - Sigita ir trīs bērnu mamma un, kā vēsta izstādes organizatori, vienmēr izskatās satriecoši seksīga un ugunīga.

Koķetā vadītāja apgalvo, ka dzīve bez erotikas būtu garlaicīga. "Dzīvojam vienreiz! Ja kaut ko ļoti gribas, tad tam jāļaujas! Erotā aizspriedumiem nav vietas, un visi var justies brīvi," potenciālos festivāla apmeklētājus iedrošina tumšmate.

Lielākais erotikas festivāls-izstāde Baltijā Erots 2016 šogad norisināsies 19. un 20. februārī, un tā pārstāvji sola - pasākums piedāvās vēl nepieredzēti neķītrus pornozvaigžņu priekšnesumus, latviešu un ārzemju šovprogrammas, uzbudinošus striptīzšovus, neredzētas seksa rotaļlietas un citas nerātnas izdarības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!