Foto: Privātais arhīvs
Šovu zvaigzne Magone Šutoviene "Facebook" platformā ievietojusi paziņojumu, ka meklē jaunas mājas un jaunus saimniekus savai Sibērijai – haskiju šķirnes sunim.

Pagājušajā nedēļā daudzu "Delfi" lasītāju sašutumu izraisīja vēsts, ka populārā dzejniece Magone Šutoviene savā sētā pie ķēdes tur haskiju – suni, kam šķirnes īpatnību dēļ nepieciešams daudz skriet un medīt. Raidījuma "Slavenības. Bez filtra" kameru pavadībā Šutovu saime devās uz dzīvnieku patversmi "Mežvairogi", lai nolūkotu sev jaunu mājas sargu. Tiesa, tur speciāliste norādīja uz jau esošajām mājdzīvnieka labturības kļūdām un atteica uzticēt viņai citu suni no patversmē mītošajiem.

Trešdien Šutoviene feisbukā ievietojusi paziņojumu, ka gatava Sibēriju mainīt pret citu suni.

"Žanis beidzot atzīst, ka kļūdījies. Haskijs nav suns, kas mums vajadzīgs, tāpēc visi kopā pieņēmām lēmumu apmainīt Sibēriju Haskaiti Šū pret laukiem noderīgāku suni, kas vismaz māk riet," raksta Magone.

Apmaiņā pret haskiju Šutovi vēlas suni, kura audzināšanā var iztikt bez dārga trenera, kinologa un suņu psihologa.

Sibērija ir pusotru gadu veca, esot čipota, potēta pret trakumsērgu, ir dzīvnieka pase. "Varbūt kāds mednieks meklē sev palīdzi? Sibērija varētu būt noderīga šajā amatā, jo medīt viņai patīk," par suņa iedabu teic šovu zvaigzne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!