Foto: Privātais arhīvs
Multitalantīgais puisis, brazīlietis Felipe Gabriels, kurš pērn novembrī bija spiests aizbraukt no Latvijas, jo beidzās viņa uzturēšanās atļauja, piekritis būt viens no šova "Slavenības. Bez filtra" dalībniekiem, portālu "Delfi" informē kanāls "STV Pirmā!"

Felipe Gabriels turpmāk savas dzīves gaitas "atrādīs" šovā līdzās tā ilggadējai dalībniecei Magonei Šutovienei un nesen par slavenību kļuvušajai Olgai Kambalai.

Kā vēsta šova veidotāji, skatītājus gaida ekskluzīvi kadri no viņa ikdienas pašlaik Brazīlijā, un, iespējams, kļūšana par realitātes šova zvaigzni pavērs viņam ceļu atpakaļ uz Latviju.

Felipe Gabriels atstāja asarām acīs, jo bija ne tikai iemīļojis mūsu valsti, bet šeit atradis arī savu lielo mīlestību – meiteni vārdā Rēzija, ar kuru šobrīd viņu šķir milzu attālums.

Pirms doties atpakaļ uz Brazīliju, Felipe izkratīs sirdi savai labākajai draudzenei Laurai Vizlai, kuru daudzi atpazīst kā Kristapa Porziņģa mīļoto, kā arī skatītājiem atklās patieso iemeslu, kāpēc pajuka attiecības ar Rēziju un kāpēc viņš tomēr nebija gatavs piepildīt simpātiskās latvietes sapni par kāzām.

Tāpat multimākslinieks dalīsies ar ekskluzīviem kadriem no savas dzīves Brazīlijā, kuru iepriekš salīdzinājis ar gangsterfilmu. Kāda ir ikdiena vietā, kur bandu kari ir ierasta lieta? Kāda ir Felipes ģimene un ko viņi domā par puiša vēlmi savu dzīvi saistīt ar Latviju? Tas viss jau no 24. janvāra šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!