Foto: Privātais arhīvs
Šogad izira viens no pašmāju skaistākajiem fitnesa entuziastu pāriem – par šķiršanos paziņoja Juta un Gints Valdmaņi. Tagad Juta sniegusi sirsnīgu un jēgpilnu interviju žurnālam "Ieva".

Intervijā izdevumam Juta Valdmane teic, ka šobrīd mācās dzīvot viena un cer ar laiku pie tā pierast. Kopš šķiršanās viņa mainījusi dzīvesvietu.

"Delfi" jau vēstīja, ka Jutas un Ginta Valdmaņu astoņus gadus ilgā laulība nesen šķirta arī juridiski, tomēr abi saglabājuši cieņpilnas attiecības, mēdz tikties treniņu zālē, aprunājas un dažkārt sarakstās.

Juta pirmoreiz sniegusi izvērstu interviju sieviešu žurnālam "Ieva", kurā stāsta par šķietami ideālās laulības krahu.

"Es biju domājusi, ka precēšos tikai vienreiz, ka vienīgajā laulībā dzīvošu ilgi un laimīgi, bet... tas tomēr neizdevās, un man ir ļoti žēl. Satikāmies jauni, man bija 22 gadi, Gints ir sešus gadus vecāks," teic Juta.

Cilvēki, kas sekoja abu gaitām sociālajos tīklos, redzēja – pāris daudz ceļoja, pozējot pasakaini skaistās vietās. Taču tad "atnāca kovids", un pāris bija spiests dzīvot mājās kopā katru dienu. "Mēs būtu izšķīrušies agri vai vēlu, bet tad nāca kovids...," akcentē skaistā sieviete. Šajā laikā nācies izanalizēt savu dzīvi. Sapratuši, ka attiecības vairs "nestrādā".

Intervijā viņa norāda: fani instagramā jau pirms gada varēja pamanīt, ka pāra kopbilžu kļūst arvien mazāk, un tas bijis laiks, kad kļuvis skaidrs: laulībā ir problēmas. Tagad Juta no sava profila izdzēsusi visas bildes, kurās redzams Gints.

"Neesam tik līdzīgi, kā kādreiz šķita. Mīlestība bija beigusies. Astoņos gados bijām izauguši katrs uz savu pusi – izrādījās, ka mums ir pilnīgi atšķirīgas vērtības un dzīves redzējums. Sliktais puisis un labā meitene var būt kopā kādu laiku, bet ne mūžīgi. Ja mēs satiktos tagad, pāris no mums neizveidotos," uzskata Juta.

Kā zināms, nesen Gints Valdmanis sniedza savu skatījumu uz lietām izdevumam "Privātā Dzīve". Tajā viņš norādīja, ka viņa nākotnes plānos neietilpst, piemēram, bērni. Tāpat Gints atzīmēja, ka tik tiešām abi ar Jutu izrādījušies atšķirīgi cilvēki ar dažādām vēlmēm, taču pašu laulības krahu arī viņš pārdzīvo un pēc jaunām attiecībām pagaidām netiecas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!