Foto: Privātais arhīvs
Katram no mums ir kāds iecienītais našķis, vai ne? Taču, piekritīsiet, ne visi cilvēki šīs mīlestības vārdā gatavi iet tik tālu, cik Romāns – 19 gadu vecs puisis no Rīgas.

Romāns Gorbačovs, kurš pats ir tetovēšanas meistars, savu ķermeni izrotājis ar vairākiem itin ierasta rakstura zīmējumiem. Bet viņa roku rotā arī biezpiena sieriņa "Kārums" attēls reālā produkta izmērā, un arī uz kājas redzams "Kāruma" ražotāja simbolika, proti, vārna.

Jaunietis ir kaismīgs biezpiena sieriņa cienītājs, un ar tetovējumiem faktiski zvērējis mīlestību uz mūžu. Kā noskaidroja "Delfi", par soli uztetovēt "Kārumu" uz savas miesas puisis izšķīries laikā, kad sieriņš viņam gluži vienkārši nav bijis pieejams.

Līdz šim Romāns daudzu gadu garumā sieriņu ēdis brokastīs, taču tad – pirms trim gadiem – nācies doties uz Amsterdamu, kur puisis trenējies boksā. Tur, saprotams, "Kārumi" nav bijuši pieejami. Kopā ar viņu braucis arī treneris, un izrādījies, ka arī viņš ir sieriņu cienītājs, bet nu abi palikuši bešā.

"Bāc, tā bija pirmā reize, kad man brokastīs nebija kārumiņa. Atgriežoties mājās nolēmu no tā vairs nekad nešķirties," par lēmumu uztetovēt produktu sev uz rokas teic Romāns. Vēlāk tapis arī otrs tetovējums, kurā redzama meitene, sēžot uz Vanšu tilta. Meitenes plecu rotā vārna – tāda pati, kāda ir uz "Kāruma".

Kā portālam "Delfi" teic "Kāruma" ražotāja "Food Union" pārstāvji, šādu gadījumu viņi redz pirmoreiz, taču ir ļoti sajūsmināti par Romānu, kurš nespēj iedomāties savu dienu bez biezpiena sieriņa brokastīs. "Esam ļoti aizkustināti par tik lielu mīlestību pret mūsu produktu," skaidro uzņēmums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!