Foto: Vida Press
Bijusī amerikāņu supermodele Kristija Brinklija (attēlā) februārī nosvinēja 61 gada jubileju, taču nezinātājam būtu visai grūti noteikt blondās daiļavas vecumu, jo viņa izskatās krietni vien jaunāka. Tiesa, lai ķermenis būtu formā un seja starotu, sievietei nākas pamatīgi nopūlēties.

Bijusī supermodele šomēnes izdevusi grāmatu, kurā apkopoti viņas iecienītākie skaistuma knifiņi. Lai nedaudz pareklamētu savu veikumu, viņa izdevumā The Daily Mail padalījusies ar dažiem noslēpumiem, kas palīdzējuši viņai saglabāt jaunību un nepārtapt sirmā večiņā.

Kā aprakstījusi Kristija, sava mūža laikā viņa izmēģinājusi visdažādākās skaistuma procedūras, vingrinājumus un terapijas, lai nezaudētu daili un nenovecotu. Žilbinošas ārienes dēļ viņai nācies pārciest daudz sāpju, taču rezultāts atmaksājies - kā pavēstījusi bijusī supermodele, viņa šobrīd izskatoties vēl labāk nekā 30 gadu vecumā.

Skaistule skaidrojusi, ka viens no galvenajiem noteikumiem, lai nezaudētu jaunību, ir uzticamu un profesionālu dakteru atrašana, jo tieši no šiem cilvēkiem esot atkarīgs veikto procedūru rezultāts.

Bijusī supermodele atzinusies, ka viņas mīļākā skaistuma procedūra ir botoksa injekcijas. Kā atklājusi Kristija, savulaik viela ievadīta viņas sejā un uz pieres, taču viņas mīmika kļuvusi stīva, savukārt ģīmītis atgādinājis vaska masku.

Tā vietā viņa pasākusi botoksu injecēt savā kaklā. Kristija apgalvojusi, ka šis lēmums bijis viens no labākajiem viņas dzīvē, jo āda kļuvusi gluda, žokļa līnija izteiktāka un pazudis dubultzods.

Savukārt gludu seju bez krunciņām supermodele ieguvusi, pateicoties kontūrplastikas procedūrām, kuru laikā ādas dziļākajos slāņos tiek ievadīti šķidrie implanti jeb filleri.

Tāpat Kristija atklājusi, ka nevēlamo rētu un pigmentācijas plankumu likvidēšanai visefektīvākais līdzeklis esot lāzerprocedūra. Savukārt augumu viņa uztur formā ar sportu, veselīgu uzturu un visdažādākajām skaistuma kūrēm - ķermeņa ietīšanu, limfodrenāžas masāžu un tamlīdzīgi.

Kristija dāmām ieteikusi rūpēties arī par "sīkumiņiem" - krāsot sirmos matus, veikt manikīru un pedikīru, lutināt ādu ar barojošiem krēmiem un neaizrauties ar sauļošanos.

61 gadu vecā supermodele kliedējusi runas, ka viņas jaunības un skaistuma noslēpums ir plastiskās operācijas - sieviete apgalvojusi, ka iepriekš minētie ieteikumi esot viņas žilbinošās ārienes "jaunības avots".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!