Foto: Vida Press

Strauji tuvojas rudens, kad Brazīlijā norisināsies viens no pretrunīgākajiem skaistumkonkursiem pasaulē – "Miss Bum Bum", kurā tiek kronēta šīs valsts smukākā dibentiņa īpašniece. Šogad spēkus konkursā nolēmusi izmēģināta arī "Playboy" modele Dženija Samersa (attēlā) no ASV.

Mediji vēsta, ka 29 gadus vecā Dženija ir konkursa vēsturē pirmā amerikāniete, kura gatavojas cīnīties par Brazīlijas skaistākās pēcpuses titulu.

Daiļava, kura savulaik pozējusi arī glancētajam izdevumam "Playboy", nesen tapusi iemūžināta kārdinošā fotosesijā, kurā atrādījusi sava dibentiņa daili.

Intervijās medijiem Dženiju uzsvērusi, ka viņa pēdējos pāris mēnešus ļoti uzcītīgi trenējusies, lai dibens būtu satriecošā formā. Sportiskās aktivitātes vismaz divas reizes dienā modelei palīdzējušas sava dupša apkārtmēru uzaudzēt par septiņiem centimetriem.

Tiek vēstīts, ka šogad konkurss, kas norisināsies rudenī, būs loti īpašs, jo Dženija nav vienīgā ārzemniece, kura nolēmusi izkonkurēt Brazīlijas formīgos dupšus. Arī modele Sefora Aruda no Portugāles gatavojas cīnīties par šo prestižo titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!