Foto: Vida Press
ASV plaši pazīstamais komiķis, TV šovu vadītājs un filantrops Stīvs Hārvijs iegādājies ārkārtīgi glaunu īpašumu Atlantā, ASV Džordžijas štatā.

Hārvijs, kurš savā dzimtenē vada populārus TV raidījumus un šovus un reizi gadā arī skaistumkonkursu "Miss Universe", par 15 miljoniem ASV dolāru iegādājies 17 hektāru plašu īpašumu Atlantā.

Šovmenis namu nopircis no aktiera un kino industrijas magnāta Tailera Perija, kurš jau pirms četriem gadiem glauno īpašumu tirgoja par 17 miljoniem dolāru.

Skaistajā īpašumā Atlantas "bagātnieku rajonā" ir septiņas guļamistabas, deviņas vannasistabas, divi baseini (viens ārā, otrs iekštelpās), izgaismots tenisa korts, pilnībā aprīkota trenažieru zāle, spa telpa, masāžas telpa, kinozāle un citas ekstras.

Slavenajam komiķim Atlantā pieder vēl viens savrupnams, tiesa, pieticīgāks, jo tajā ir tikai piecas guļamistabas. Bet līdz šim viņš ar ģimeni mitinājās ekskluzīvos apartamentos Beverlihilzā.

63 gadus vecais Hārvijs namu iegādājies kopā ar savu laulāto draudzeni Mārdžoriju, ar kuru ir kopā jau 13 gadus. Hārvijs ir tēvs septiņiem bērniem, no kuriem trīs – adoptēti. Viņš ir arī vectētiņš pieciem bērniem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!