Foto: Privātais arhīvs/Ilmārs Znotiņš
20. jūnijā par precētu vīru kļuva Reinis Znotiņš (JKP). Znotiņš ir arī Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentārais sekretārs.

Pēc četru gadu attiecībām par precētu vīru kļuvis politiķis Reinis Znotiņš – viņš par sievu apņēma 29 gadus veco dakterīti Ievu Grīnbergu, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā.

Kāzu ceremonijā Svētā Meinarda salā 28 gadus veco Reini Znotiņu un viņa izredzēto Ievu salaulāja katoļu bīskaps Andris Kravalis.

Znotiņa sieva Ieva ir ārste rezidente "Gaiļezera" slimnīcā, savukārt Znotiņš zināms kā uzņēmējs IT jomā, izglītības ministres Ilgas Šuplinskas (JKP) "labā roka" un arī visjaunākais deputāts Latvijas Republikas Saeimā – politiķis dzimis 1992. gadā Liepājā.

Sarunā ar portālu "Delfi" Znotiņš teic, ka kāzas ir intīms notikums, tāpēc tās notika ģimenes lokā, bet draugiem tika rīkota atsevišķa balle. Svinībās piedalījās ap 30 cilvēku.

"Ar Ievu attiecībās esam četrus gadus, taču pazīstami esam ilgāk, apmēram sešus. Kopā strādājām Amerikā," par skaisto dzīves izvēli teic Znotiņš.
(Foto: Jānis Ozols, Ilmārs Znotiņš)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!