Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā četri Latvijā populāri vīrieši tikās smalkajā rotu veikalā Pandora. Vīri apvienoja spēkus, lai izvēlētos dārglietas savām sievietēm gaidāmajā Valentīna dienā.

Dāvanas mīļotajām meklēja populārais pavārs un šova Dejo ar zvaigzni dalībnieks Elmārs Tannis, aktieris un Latvijas sieviešu mīlulis Rihards Lepers (attēlā), TV un radio raidījumu vadītājs un mūziķis Ansis Klintsons, kā arī fotomākslinieks Nils Vilnis.

Vīriešiem tika dota iespēja ar greznumlietu ekspertu palīdzību izveidot unikālas rokassprādzes ar piekariņiem, ar ko ne tikai iepriecināt katram savu otro pusīti, bet arī atklāt tai īpašu vēstījumu.

Aktiera Riharda Lepera sākotnējā iecere bija atrast dāvanu mammai, tomēr pēc brīža viņa domas mainījās. Smukulītis tomēr saprata, ka Valentīndienā jāsveic sava mīļotā meitene.

Lepers gan uzsvēra, ka ar taustāmu dāvanu vien viņš savu meiteni neiepriecinās - svarīgi sagādāt otrai pusītei kādu pārsteigumu no sirds. Aktieris izvēlējās mīļotajai smalku rokassprādzi, uzsverot, ka nozīme ir ne dāvanā, bet emocijās, ar kādu tā tiek pasniegta.

Elmārs Tannis, kurš pirms pāris gadiem izšķīrās no sievas, izvēlējās dāvanu savai šī brīža īpašajai sievietei. Atraktīvais pavārs dāvanas izvēles procesam piegāja radoši un nekautrējās veikala piedāvātos smalkumus piemērīt pats, pārbaudot, kā mirdzošās aproces izskatās, uzkarinātas uz viņa ausīm un deguna.

Pavāra izvēle krita uz rotaslietām, kurās attēloti eņģeļa spārni, kas simbolizējot Elmāra šī brīža dvēseles stāvokli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!