Foto: mariusborghoiby.tumblr.com/
Sabiedrība vienmēr ar lielu interesi sekojusi līdzi Eiropas karalisko ģimeņu gaitām, un pēdējā laikā pastiprinātu ievērību izpelnījies Norvēģijas kroņprinceses Metes Māritas 18 gadus vecais dēls Mariuss Borgs Hoibijs (attēlā). Viņš atzīts par vienu no šī brīža karstākajiem un iekārojamākajiem prinčiem.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka Mariusa dzīslās netek aristokrātu asinis, un viņš nevar lepoties ar kādu ievērojamu titulu. Puisis Norvēģijas karaliskajā ģimenē iekļuvis, pateicoties savai māmiņai Metei Māritai, kura pirms 15 gadiem saderinājās ar kroņprinci Hākonu.

Tolaik Mariusam bija tikai trīs gadiņi, un fakts, ka Norvēģijas kroņprincis un nākamais karalis nolēmis saistīt mūžu ar vientuļo māmiņu, satrauca daudzus. Pāris salaulājās 2001. gada vasarā, un kopš tā brīža puisēns bauda visas karaliskās ģimenes priekšrocības.

Hākona un Metes Māritas savienībā pasaulē nākuši divi bērni - princese Ingrīda Aleksandra un princis Sverre Magnuss. Pretēji savai pusmāsai un pusbrālim, Mariuss nevar pretendēt uz troni, jo viņa tēvs ir parasts mirstīgais. Tiesa, tas nu jau pilngadību sasniegušajam puisim nav liedzis iemantot tautas labvēlību.

Tabloīdu virsrakstos arvien biežāk parādās Mariusa vārds, un visbiežāk lielās sajūsmas iemesls ir puiša vizuālais izskats, daudzie talanti un sociālo tīklu gaitas. Kā vēsta ārvalstu mediji, kroņprinceses dēls esot ļoti daudzpusīgs - viņš ieguvis teicamu izglītību, daudz sporto, muzicē un aizraujas ar fotografēšanu.

Kā jau tas mūsdienās piedien pusaudžiem, Mariuss ir izveidojis Instagram (tas apskatāms šeit) foto blogu, kurā atspoguļo savas gaitas. Karaliskās ģimenes pārstāvis jau ieinteresējis vairāk nekā 15 tūkstoš sekotāju, un kroņprinceses dēls īpaši rūpējas par to, lai viņa publicētie attēli būtu mākslinieciski un izceltos.

Tāpat Mariuss izveidojis Tumbr blogu (ar to iespējams iepazīties šeit), kurā atrāda savas fotogrāfa prasmes, demonstrē karaliskās dzīves aizkulises un sniedz ieskatu savās ikdienas gaitās. Kā liecina foto, kroņprinceses dēls aizrāvies ar skeitošanu, sērfošanu, slēpošanu un citiem ekstrēmajiem sporta veidiem.
Puiša hobiji un pievilcīgā āriene sajūsminājusi daudzus, un viņš savaldzinājis ne vienu vien dāmu. Mariuss nevar lepoties ar karalisku titulu, taču tas medijiem un puiša faniem nav liedzis viņu pasludināt par šī brīža iekārojamāko un karstāko Eiropas princi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!