Foto: Privātais arhīvs

Ikviena nācija ir pelnījusi tādus varoņus, kas atbilst tās brieduma pakāpei: amerikāņiem ir Kima Kardašjana, Nikija Mināža un Koko Ostina, krieviem – Anna Semenoviča, latviešiem – Viktorija Vailda, bet rumāņiem – Aleksandra Harra.

Aleksandra ilgāku laiku nodarbojās ar karjeras treniņu vadīšanu un psiholoģijas padomu grāmatu rakstīšanu, taču vienā brīdī apzinājās, ka tautiešus uzrunā nevis viņas universitātes grāds, bet gan varenais dibens un pupi.

Tad arī Aleksandra nobildējās vietējam žurnālam Playboy, un tagad 27 gadus vecā sieviete ir zvaigzne, par kuru runā ne tikai Rumānijā, bet arī tālu ārpus tās robežām, jo dažus pēdējos gadus viņa dzīvo Floridā.

Medijos viņa tiek dēvēta gan par kārtējo "dzīvo Bārbiju", gan par "rumāņu Kimu Kardašjanu", bet pati Aleksandra labprātāk vēlas, lai viņu dēvē par vienīgo Aleksandru Harru.

Tiesa, oficiāli ir aprēķināts, ka Aleksandras pēcpuse ir varenāka par Kimas apaļumiem: attiecīgi 109 un 101 centimetrs.

Aleksandra strādā kopā ar savu māti Karmenu, kura uzsver, ka biznesa psiholoģija ir viņas meitas primārā interese: "Manu meitu dēvē par blondo Kimu Kardašjanu, taču viņa nevienu neimitē - Aleksandra ir tāda, kāda viņa ir".

Bizness mātei un meitai iet no rokas, un tabloīdi vēsta, ka Aleksandrai pieder divas automašīnas: 2015. gada Mercedes S 550 modelis par 148 tūkstošiem dolāru un Mercedes CLS 550 par 98 tūkstošiem dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!