Foto: Vida Press

Manāmas vizuālās pārvērtības šopavasar piedzīvojusi viena no "Eirovīzijas" dziesmu konkursa pēdējo gadu spilgtākajām uzvarētājām, pretrunīgi vērtētā austriešu dziedātāja Končita Vursta (attēlā). Viņas stils kļuvis manāmi vīrišķīgāks.

Februārī intervijā vācu izdevumam "Die Welt" dziedātāja, kura pasaulē nākusi kā puisis vārdā Toms Noirvits un mīļi tiek dēvēta par "bārdaino desiņu", paziņoja, ka, iespējams, pienācis laiks atbrīvoties no Končitas tēla.

Noirvits intervijā klāstīja, ka vēlas atbrīvoties no sava šī brīža alter ego un radīt jaunu skatuves tēlu, jo, pēc savām domām, ar bārdaino dāmu kopš uzvaras "Eirovīzijā" jau sasniedzis visu iespējamo.

Noirvits klāstīja, ka viņš jau labu laiku meklējot savu jauno identitāti un izmēģinot dažādus stilus, un arī jaunākie foto, kuros "bārdainā desiņa" iemūžināta aprīļa izskaņā un šomēnes, liecina – sievišķīgā Končita, kuru bijām pieraduši redzēt pieguļošās kleitās un augstpapēžu kurpēs, kļuvusi krietni vien vīrišķīgāka.

Jāatzīmē, ka nesenajā intervijā Noirvits bija arī uzsvēris, ka viņam Končitu esot jānogalina, tikai viņš pagaidām nav izdomājis, kā to izdarīt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!