Foto: Vida Press
Deivida un Viktorijas Bekhemu vecākā atvase – dēls Bruklins – kopā ar savu līgavu iegādājušies ļoti šiku īpašumu Beverlihilsā, Kalifornijā.

Britu futbola zvaigznes Deivida Bekhema un modes dāmas Viktorijas Bekhemas vecākais dēls Bruklins kopā ar savu līgavu iegādjušies pasakainu īpašumu Kalifornijā, smalkajā Beverlihilsas apkaimē.

Pirkums jauniešiem izmaksājis 10,5 miljonus ASV dolāru. Kā vēsta britu mediji, 22 gadus vecais puisis šo namu nebūtu varējis atļauties bez savu vecāku finansiālas palīdzības.

Māja uzcelta tikai pērn, un Bruklins jau pagājušajā gadā parūpējies par to, lai tieši viņš kļūtu par tās īpašnieku. Proti, Bekhems samaksājis par miljonu vairāk nekā par to tika prasīts. Ēka ir luksusa īpašums ar piecām guļamistabām, sporta zāli, saunu, vairākiem baseiniem, jogas istabu, bāra telpu un citiem labumiem.

Pāra pirkums apliecina, ka par savu mājvietu pēc kāzām viņi izvēlējušies ASV, kas ir līgavas Nikolas Pelcas dzimtene. Bruklins ar 26 gadus veco Nikolu pagājušajā gadā saderinājās, abi satikās 2019. gadā. Abu attiecības pilnā mērā atbalsta arī Bruklina slavenie vecāki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!