Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 3.maijā, koncertzālē Studio 69 norisināsies ikgadējais IFBB Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, bodibildingā un mens physique kategorijās, kā arī projekta Miss Bikini Fitness 2015 fināls.

Tuvojoties lielajam iznācienam, visas 33 projekta dalībnieces īsi pirms fināla ilgo treniņu laikā iegūtās ķermeņu formas izrādījušas drosmīgā fotosesijā.

Kā informē informē federācijas prezidente Kristīne Vederņikova, fotosesiju atbalstīja kafejnīcu tīkls Double Coffe, kā arī veļas zīmols Change un IFBB Bikini fitnesa studija Latvija. Foto tapuši ar BRAVO STUDIJA atbalstu.

Jau vēstīts, ka Miss Bikini Fitness 2015 projekts iesākās 18. februārī, kad 33 meitenes izaicināja sevi un pievienojās desmit nedēļu ilgai treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanas programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas sporta speciālistu vadībā. 

Konkursa fināls notiks divās auguma kategorijās, un dalībnieces šim pasākumam ir nopietni gatavojušās, trenējoties projekta galvenā atbalstītāja MyFitness sporta klubos un piedaloties fotosesijās veļas zīmola Change dāvātajā sporta veļā.

Kopumā sacensībās 3. maijā piedalīsies vairāk kā 160 sportistu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Polijas un Vācijas to skaitā arī Eiropas un pasaules čempionātu godalgoto vietu ieguvēji un finālisti.

Sacensībās tiks noskaidrota labākā Latvijas sportiste fitnesa, bodifitnesa un bikini fitnesa kategorijās, bērnu un jauniešu fitnesa kategorijās, kā arī labākie vīriešu disciplīnu sportisti bodibildinga un mens physique kategorijās. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!