Foto: Vida Press

Lai gan brazīliešu "dzīvais Kens" Rodrigo Alvess (attēlā) pavisam nesen dievojās, ka vairs neveiks plastiskās operācijas, viņš samelojies un tomēr atkal gūlies zem skalpeļa, un veicis kārtējo ķirurģisko skaistuma procedūru – viņš palielinājis dibenu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Alvess aizvadītajā nedēļā ticis pie satriecoša dupša, kas ir tik perfekts, ka līdzinās persikam.

"The Sun" vēsta, ka 33 gadus vecajam "dzīvajam Kenam" vairākus mēnešus nācies pārtikt no barojošiem un trekniem ēdieniem, lai uzaudzētu tauciņus.

Vēlāk plastikas ķirurgi paša vīrieša taukus izmantojuši, lai uzpumpētu viņa dupsi. Dakteri no Alvesa muguras zonas, vidukļa un augšstilbiem atsūkuši aptuveni divus litrus tauku, kas pēcāk injicēti viņa dibena vaigos.

Dzīvais Kens nekad nav bijis kautrīgs, un viņš jau publiski padižojies ar savu jauno dibentiņu, kas, kā viņš pats to raksturojis, tagad izskatoties perfekti.

Jāatzīmē, ka kopumā Alvesam veiktas 48 dažādas plastiskās operācijas, par kurām viņš iztērējis vairākus simtus tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!