Foto: Vida Press

Pretrunīgi vērtētā Brazīlijas dibenu skaistumkonkursa "Miss Bum Bum" bijusī dalībniece Danija Moraisa (attēlā) izgudrojusi ģeniālu metodi, kā likt par sevi runāt – viņa ar savu brango dupsi radījusi vairākus mākslas darbus.

Danija, kura aizvadītā gada rudenī "Miss Bum Bum" konkursā ieguva "vicemis" titulu, nesen Sanpaulu ielās sarīkojusi varenu izrādi. Viņa pilsētnieku acu priekšā ar sava dibena vaigiem uzgleznojusi abstraktas ainavas, kas vēlāk izstādītas galerijā.

Ārzemju mediji vēsta, ka Danija to darījusi ar gudru ziņu. Daiļava izmisīgi vēlas kļūt par dziedātāju, taču viņai nepieciešams finansiāls atbalsts, lai šo ieceri īstenotu.

Lai iegūtu kāroto publicitāti, skaistule Sanpaulu sarīkojusi glezniecības paraugstundu un preses fotogrāfiem nodemonstrējusi, ka mākslas šedevru iespējams radīt ne tikai ar otu, bet arī dibena vaigiem.

Gleznas izstādītas kādā vietējā galerijā, un daiļava medijiem paudusi cerību, ka par to pārdošanu iegūtā naudiņa un nesenā publicitāte beidzot dos cerēto atspērienu dziedātājas karjerā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!