Foto: Reuters/Scanpix
Aizvadītajā sestdienā oficiālajā vizītē Kanādā ieradušies britu princis Viljams ar sievu, Kembridžas hercogieni Katrīnu un abu kopīgajiem bērniņiem – princi Džordžu un princesi Šarloti. Pāra atvases izvestas sabiedrībā pēc ilgāka pārtraukuma.

Tiklīdz kaut kur parādās mazais Džordžs vai viņa māsiņa Šarlote, ļaužu sajūsma ir garantēta, un arī šoreiz mediji priecājas, ka abas Viljama un Katrīnas atvases aug veselas un skaistas.

Tiek vēstīts, ka princis Viljams ar ģimeni Kanādā viesosies vienu nedēļu. Šī ir pāra pirmā karaliskā tūre, kurā līdzi devušies arī abi bērni. Mazajam Džordžam šobrīd ir trīs gadiņi, savukārt Šarlotei – viens.

Šarlotei šis ir pirmais oficiālais ārzemju brauciens, savukārt Džordžs mammai un tētim savulaik jau devies līdzi karaliskajā tūrē uz Austrāliju un Jaunzēlandi.

Jau izkāpjot no lidmašīnas, atkal pamanījies izcelties Džordžs. Kanādas premjerministrs Džastins Trudo mēģinājis ar princi sasveicināties un piedāvājis "sist pieci", taču mazais troņmantnieks politiķī noraudzījies ar neizpratnes pilnu skatienu.

Jāatzīmē, ka arī šoreiz dedzīgi tiek apspriesti tērpi, kas Viljama un Katrīnas mazuļiem bija mugurā, ierodoties Kanādā, un šoreiz gan domas dalās.

Sociālajā tīklā "Twitter" ļaudis padalījušies ar saviem viedokļiem, un daži prātojuši, ka Džordžs un Šarlote esot bijuši saģērbti ļoti vecmodīgi un nemoderni.

Mediji vēsta, ka svētdien savās gaitās karaliskais pāris bija devies bez bērniņiem. Viljams un Katrīna kopā ar Kanādas premjerministru un viņa sievu apmeklējuši Vankūveras jauno imigrantu centru. Mazuļus tikmēr pieskatījušas auklītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!