Foto: Vida Press
Šīs nedēļas izskaņā Liverpūlē norisinās viens no azartisko britu iecienītākajiem notikumiem – Eintrī zirgu skriešanās sacensības, kuru apmeklētāji ne tikai slēdz derības uz ātrākajiem rikšotājiem, bet arī malko dzērienus un izklaidējas.

Trīs dienu ilgajās sacensībās ir arī "dāmu diena", kad īpaša uzmanība tiek pievērsta daiļā dzimuma pārstāvēm - britu meitenes un kundzes šajā dienā uz sacensībām ierodas īpaši saposušās un enerģiski bauda gan sacensības, gan dzērienus.

Šajā dienā šampanietis un augstie kurpju papēži dara savu, un daudzām "lēdijām" noturēties kājās palīdz tikai draudzeņu vai pavadoņu stiprais plecs un gādīgās rokas, bet ne viena vien pasākuma gaitā atmetusi cerības saglabāt cienīgu stāju, tāpēc, neraugoties uz greznajiem tērpiem, zirgu skriešanās sacensību teritorijā redzamas sievietes ar basām kājām un arī tādas, kuras ieņēmušas horizontālu stāvokli.

To, ka britiem piemīt īpaša spēja reibumā gūt prieku no visērmīgākajām darbībām, apliecina ne tikai viņu vecpuišu ballītes citu Eiropas valstu galvaspilsētās, bet arī par pastāvīgu tradīciju kļuvušie Carnage UK dzeršanas reidi studentiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!