Foto: DELFI

Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto nupat atklājis savu ilgstošos pētījumos atrasto formulu svešinieka locekļa izmērīšanai. Lai pārbaudītu formulas pareizību, talkā nāk sabiedriski aktīvais ballīšu zvērs Misters Madars (attēlā).

Lai aprēķinātu jebkura vīrieša lepnuma garumu pēc Toretto formulas, jāzina viņa kājas izmērs un jānovērtē ausu lielums.

44. kājas izmēram atbilst 23 centimetru garš ficuks, bet kurpju izmēram samazinoties par vienu, loceklis samazinās par diviem centimetriem. Ja cilvēkam lielas ausis, pie iegūtā rezultāta var piemest klāt vēl kādu centimetru, bet par izteikti mazām ausīm centimetrs jānoņem.

Pēc šī paziņojuma tautas vīrišķā daļa steidz pārbaudīt, vai formula tiešām strādā un ar to noteiktais peņa garums sakrīt ar reālajiem ficuka apjomiem. Publiski pārbaudīt formulas pareizību pieteicies ballīšu zvērs Misters Madars.

Ballīšu zvērs ar rūgtumu secina, ka viņa pēdas izmērs knapi sasniedz 21., kas, rēķinot pēc Toretto formulas, nozīmē, ka viņa krāniņa izmērs rakstāms ar mīnusa zīmi.

Laimīgā kārtā Madars var lepoties ar visai lielām ausīm, kas dod ballīšu zvēram cerību, ka viņa vīrišķais lepnums izmērā varētu būt vismaz tuvs nullei. Tā kā Madars pats savu ficuku nekad nav redzējis, viņš šo informāciju nevar ne apstiprināt, ne noliegt.

Tikmēr pats formulas autors aicina tautu neslinkot, bet izdarīt arī savus mērījumus un ziņot rezultātus viņam ar bloga nimfomans.lv starpniecību. Toretto nolēmis ne tikai pārbaudīt formulas pareizību, bet arī noteikt latvieša vidējo locekļa garumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!