Foto: Privātais arhīvs
Jaunā dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture (attēlā) ar savu mīļoto vīrieti augusta sākumā devās ceļojumā uz Maltu. Ceļojumu abi jaunieši sev uzdāvinājuši gaidāmajās jubilejās.

"Visu laiku bija tāds dīdeklis, ka kaut kur jāaizbrauc. Tā kā mana draudzene jau labu laiciņu dzīvo Maltā, izdomājām, ka pavisam ideāli būtu aizbraukt tur, kur ir kāds pazīstamas, kurš pie reizes varētu daudz ko izrādīt.

Tā kā man dzimšanas diena ir 24. augustā, bet manam puisim divas dienas vēlāk, izdomājām, ka tā būtu lieliska dāvana mums abiem gaidāmajos svētkos," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kristīne.

Jaunieši Maltā paviesojušies vairākās vieās, pārsvarā tuvu ūdeņiem un pludmalēs. Tāpat Kristīne ar draugu devušies izbraucienā ar kuģīti. Ekskursijas laikā kuģītis pieturējis arī slavenajā Zilajā lagūnā, kur tika uzņemta filma ar tādu pašu nosaukumu.

Miljone stāsta, ka ūdens bijis fantastisks un viņa jutusies kā paradīzē - visu laiku spīdjusi saule un viņai nemaz nav gribējies braukt mājās.

"Mums ļoti patika izbraukums ar ātrlaivu pa Comino salu jeb Zilo lagūnu. Ūdens bija kristāldzidrs, alas visapkārt, pat iebraucām tajās iekšā. Interesanti likās tas, ka Malta ir tik maziņa - kādi 35x25 kilometri.

Lai aizietu līdz pludmalei no mājām, kur mēs dzīvojām, bija jāiet tikai 10 minūtes, bet attopies beigās, ka esi jau izgājis trim pilsētām cauri," stāsta dziedātāja.

Mūziķei ceļojumā paticis pilnīgi viss un nekādus starpgadījumus viņa nav pieredzējusi, ja neskaita to, ka klāt nākuši pāris kilogrami.

"Pirmo reizi mūžā ēdā astoņkāji. Domāju arī, ka pēdējo, jo garšoja pēc košļājamās gumijas bez garšas.

Tagad gan esmu saslimusi, jo pēc straujās klimata maiņas, atgriežoties Latvijā, man piemeties pamatīgs klepus un iesnas, bet gan jau drīž tikšu uz kājām. Vasara aizvadīta lieliski un jāķeras klāt pie jaunām dziesmām un videoklipa," noslēgumā saka Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!