Foto: Vida Press
Svētdien, 27. janvārī, Losandželosā norisinājās Kinoaktieru ģildes balvu ceremonija, kurā prestižāko apbalvojumu – labākā ansambļa godalgu – saņēma supervaroņu filma "Black Panther" ("Melnā pantera"). Pēc pasākuma ierasti tiek izvērtētas arī vislabāk ģērbtās pasākuma viešņas.

Par vienu no vislabāk un elegantāk ģērbtajām ceremonijas viešņām ārzemju modes eksperti atzinuši popdziedātāju un aktrisi Lady Gaga, kura savas kolēģes aizēnoja baltā, kuplā vakartērpā ar dziļu šķēlumu un skatienus piesaistošu dekoltē izgriezumu.

Tāpat arī uz citu fona izcēlusies šarmantā Katrīna Zeta-Džonsa. Viņa pasākumam bija izvēlējusies tumši zilu tērpu, kas izcēla viņas sievišķību.

Savukārt aktrise Robina Raita pārsteidza ar melnu vakarkleitu, kuras dekoltē izgriezums sniedzās gandrīz līdz nabai. Īpašu "odziņu" viņas tēlam piešķīra kaklarota, kas mirdzēja izgriezumā.

Jau vēstīts, ka labākā aktiera balvu par rokgrupas "Queen" solista Fredija Merkurija atveidošanu filmā "Bohēmista Rapsodija" ("Bohemian Rhapsody") saņēma Rami Maleks, savukārt labākās aktrises balvu saņēma Glenna Klouza par tēlojumu kinolentē "The Wife".

Par labāko aktieri otrā plāna lomā atzīts Maheršala Ali par tēlojumu filmā "Green Book" ("Ceļvedis"), savukārt Emīlija Blanta atzīta par labāko otrā plāna aktrisi par spēli sava vīra Džona Krasinska veidotajā šausmu filmā "A Quiet Place".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!