Foto: Privātais arhīvs
Šogad vasara Latvijā iestājusies īpaši agri, tāpēc maija izskaņā liela daļa latviešu jau atklājuši pludmales sezonu. Starp viņiem ir arī vairāki pašmāju sabiedrības krējuma pārstāvji, kuri jau steiguši ne tikai sauļoties, bet arī nopeldēties.

Ar bildēm no sauļošanās un ūdens priekiem fanus palutinājuši iedvesmojošā trenere un veselīga dzīvesveida aktīviste Sintija Katkeviča, "Instagram" modele Agnija Grigule (attēlā), aktieris Rihards Lepers, stilists Sergejs Hatanzeysky, mūziķi Lauris Reiniks un Antra Stafecka, nepilngadīgā līgava Elgita Magone, savukārt treneris Gints Valdmanis saules peldes apvienojis ar sportu.

Brīvdienas pie ūdeņiem izbaudījuši arī dziedātāja Liene Šomase, grāmatžurnāla "Benji Knewman" redaktore Agnese Kleina, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, dziedātāja Kristīne Miljone un Latvijas mūzikas biznesa "haizivs" Guntars Račs.

Peldsezonu jau atklājusi dziedātāja Liene Greifāne ar ģimeni un dziedātāja Māra Katarska jeb Katarsky.

Savukārt modes eksperts Kašers izbaudījis jūras valdzinājumu, iebrienot ūdenī saulrietā. Saulrieta burvību pie ūdeņiem izbaudījusi arī Grigule.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!