Foto: Privātais arhīvs
31 gadu vecās britu dziedātājas Adeles ķermeņa aprises piedzīvojušas krasas pārmaiņas. Agrāk korpulento zvaigzni fani teju nevarot vairs atpazīt.

Par to, ka Adele pievērsusies iepriekšējā dzīvesveida maiņai, ievēro diētu un nodarbojas ar fizkultūru, mediji vēstīja jau iepriekš. Taču nu redzams, ka dziedātājas pūles patiešām vainagojušās panākumiem.

Iepriekš par "resnīti" dēvētā mūziķe nepiedalījās "Oskara" ceremonijas oficiālajā daļā, taču pēc tās paviesojās kinoakadēmijas balvas ballītē.

Adele ir tā novājējusi, ka viņu vairs nevarot pat pazīt, raksta "People". Zvaigzne pasākumā mirdzēja leoparda raksta kleitā, kas sevišķi izcēla mākslinieces jauniegūto šmaugo vidukli.

Selfiju no "Oskara" ballītes savā "Instagram" kontā ievietoja Polijas TV personība Kinga Rusina. Vēstījumā viņa pauž, ka bijis liels prieks satikt Adeli un ka pie elegantās kleitas viņa patiesībā tobrīd valkājusi čības, kuras visiem viesiem tikušas izsniegtas pie pasākuma ieejas durvīm.

Adele "pēcoskaru" ballītē ieradusies glaunajā kleitā un augstpapēžu kurpēs, taču, kad ļāvusies dančiem uz deju plača, augstās kurpes novilkusi.

Ārvalstu prese izpētījusi, ka Adeles figūras izmaiņas ir rezultāts rūpīgam darbam ar sevi. Viņa regulāri nodarbojas ar intensīviem treniņiem un pilatēm.

Diemžēl Kinga Rusina pašas ievietoto attēlu, kurā redzams Adeles slaidais augums, trešdien no instagrama ir izdzēsusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!