Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas izskaņā kārtējais saldais ēdiens bija sarūpēts klasiskās mūzikas cienītājiem – Jūrmalā uzstājās belkanto zvaigžņu duets no ASV Lorenss Braunlijs un Sāra Koberna, un klātienē šo koncertu baudīja liels sabiedrībā zināmu cilvēku pulciņš.

Svētdienas vakarā uz Dzintaru koncertzāli steidza daudzas populāras personas – starp pasākuma viesiem bija gan kultūras un šovbiznesa vides pārstāvji, gan uzņēmēji, bijušie politiķi un citi zināmi cilvēki.

Starp viesiem bija fonda "Baltijas muzikālās sezonas" direktors Aleksandrs Gafins, bijušais politiķis Kārlis Leiškalns ar sievu Anitu, valdzinošā TV darbone Ieva Brante, Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskais vadītājs, režisors Alvis Hermanis ar sievu, aktrisi Kristīni Krūzi, Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis un citi.

Ar šo pasākumu gan sabiedrībā zināmo cilvēku parāde Dzintaru koncertzālē nebeigsies. Jau šonedēļ tur notiks Laimas Vaikules rīkotais festivāls "Laima Rendez Vous Jūrmala", bet nākamais muzikālais baudījums, ko piedāvās "Baltijas muzikālās sezonas", notiks jau 5.augustā, kad Dzintaru koncertzālē uzstāsies viens no savas paaudzes atzītākajiem tenoriem Pāvels Černohs un izcilā latviešu soprāna zvaigzne Kristīne Opolais.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!