Foto: Vida Press
Lai gan daudzi joprojām pieturas pie pārliecības, ka influenceri, sociālo tīklu zvaigznes, blogeri, "jūtūberi" un "Instagram" modeles nav īsta darba darītāji, šie ļaudis, kas slavu iemantojuši ar savu rosību sociālajos tīklos, par nelabvēļu runām lieki nebēdājas un ar augsti paceltu galvu gozējas starmešu gaismās, izbaudot katru uzmanības minūti. Šonedēļ īpaši kuplā skaitā virtuālās vides zvaigznes pulcējušās Losandželosā, kur apbalvoti labāki no labākajiem.

Izdaudzinātajā "Dolby Theatre" otrdien tika aizvadīta ASV influenceru apbalvošanas ceremonija, kurā par sasniegumiem tika godināti "make-up" blogeri, "jūtūberi", "Instagram" daiļavas, dzīvesstila blogeri un daudzi citi sociālajos tīklos populāri un ietekmīgi cilvēki.

Pasākum uz rozā paklāja bija sapulcējis daudzus kolorītus personāžus. Viesu vidū bija "drag queen" un grima mākslinieks Patriks Stārs, popzvaigznes Arianas Grandes brālis Frenkijs Grande, kanādiešu "jūtūbere" Džidži Gordžasa, frizieris un "jūtūberis" Gajs Tangs, virkne skaistuma blogeru, dažādas realitātes šovu zvaigznes un citi slavas tīkotāji.

Savukārt viena no vakara īpašajām viešņām bija amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana.

Influenceri labāk nekā jebkurš cits zina, ka, lai tiktu pamanīts, visi līdzekļi ir labi, un tas atspoguļojās arī pasākuma viesu un viešņu tērpos. Sociālo tīklu slavenības un šovu zvaigznes mirdzēja visās varavīksnes krāsās, laistījās spīguļos, lepojās ar spilgtu grimu un nekautrējās arī izrādīt miesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!