Foto: Privātais arhīvs

Fitnesa entuziaste un permanentā grima meistare Juta Valdmane no ziemas Latvijā nokļuvusi siltajos Apvienotajos Arābu Emirātos, un savus fanus priecē ar skaistiem foto.

Neraugoties uz Latvijas valdības vīru ieteikumiem Covid-19 pandēmijas dēļ neceļot bez īpašas vajadzības, šo prieku sev nav varējusi liegt pašmāju fitnesa skaistule Juta Valdmane.

Daiļā sieviete pagājušajā nedēļā kopā ar savu draudzeni devusies lutinošā ceļojumā no Rīgas uz Amsterdamu ar galamērķi Dubaijā.

Publiskojot ceļojuma attēlus "Instagram" platformā, Valdmane skaidro, ka šī bijusi ļoti gribēta izbraukšana jeb "tikšana prom". Valdmane pozē pie ievērojamām vietām Dubaijā, kā arī priecē savus fanus ar kadriem no baseina.

Sociālo tīklu lietotāji norāda, ka pandēmijas pirmā viļņa laikā Valdmane strikti ievērojusi ierobežojumus, taču tagad varētu būt no tiem jau pagurusi.

Juta Valdmane zināma kā kaismīga ceļotāja – jau iepriekš "Delfi" vēstīja par viņas ceļojumiem, kas lielākoties notika kopā ar nu jau šķirto vīru Gintu Valdmani. Laulības laikā abi publiskoja attēlus no Madagaskaras, Peru, Bali, Jordānijas, Ēģiptes, Gruzijas, Karību un Šeišelu salu apmeklējumiem. Juta pēc šķiršanās paturējusi bijušā vīra uzvārdu.

Savas alkas ceļot šajā laikā apmierinājušas vairākas citas influenceres, piemēram, bagātnieka Oļega Fiļa draudzene Kristīne pagājušajā nedēļā dāsni dalījās ar attēliem no skaistajām Maldīvu salām; tagad pāris ir atpakaļ Rīgā un ziņo, ka atrodas pašizolācijā savas veselības novērošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!