Foto: Publicitātes attēli
Latvijas sportiste Samanta Balode izcīnījusi sudraba medaļu prestižajā fitnesa sporta veidu turnīrā "Arnold Classic Europe 2020". Sacensībās piedalījās trīs Latvijas pārstāves.

Mājup no Spānijas atgriezusies Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas (LBFBF) komanda, kas no 10. līdz 15. decembrim piedalījās "IFBB Arnold Classic Europe" turnīrā, portālu "Delfi" informē organizācijas prezidente Kristīne Vederņikova,

Sacensībās Latviju pārstāvēja izlases sportistes Samanta Balode (fotogalerijā ar numuru 318.), Marina Zvančuka (nr. 295) un Agnese Šaburova (nr. 317).

Augstāko sasniegumu Latvijas izlases kontā izcīnīja Samanta Balode, ierindojoties otrajā vietā kategorijā "fitnesa modele" līdz 168cm. Otra Latvijas sportiste Agnese Šaburova uzrādīja teicamu rezultātu savās pirmajās sacensībās ārpus Latvijas, iekļūstot finālā un izcīnot 6. vietu kategorijā līdz 168cm.

Bet Marina Zvančuka, kura ir Latvijas spēcīgākā sportiste bikini fitnesa disciplīnā, 15 sportistu sīvā konkurencē iekļuva finālā un izcīnīja 6. vietu.
"Arnold Classic" turnīrs amatieriem un profesionāļiem norisinājās Spānijas pilsētā Santa Susannā, pulcējot vairāk kā 400 labākos sportistus no pieciem kontinentiem. Sacensībās tika pārstāvētas sieviešu un vīriešu fitnesa un bodibildinga disciplīnas, tai skaitā populārās un skaitliski lielākās bikini fitnesa un fitnesa modeļu kategorijas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!