Naktī no svētdienas uz pirmdienu Ņujorkā norisinājās "Grammy" mūzikas balvu ceremonija, pēc kuras dedzīgi tiek apspriesti ne tikai balvu saņēmēji, bet arī viesu stils, un dažiem atkal izdevies pārsteigt.

Jau ierasts, ka pēdējos gados sarkanā paklāja pasākumi tradicionāli kļuvuši par vietu, kur šovbiznesa zvaigznēm izrādīt kailu miesu. Tiesa, kā vēsta ārzemju mediji, šogad noticis teju vai brīnums – tikai dažas ceremonijas viešņas bijušas gana drosmīgas, lai nekautrīgi izrādītu labumus.

Stila kritiķu slavas dziesmas izpelnījusies savulaik par vienu no piedauzīgākajām popdziedātājām dēvētā amerikāņu skatuves māksliniece Mailija Sairusa, kuru agrāk reti gadījās redzēt pilnībā apģērbtu. Viņa vakara gaitā nomainīja divus dažādus tērpus, vispirms nodemonstrējot elegances paraugstundu melnā kombinezonā, bet vēlāk pārsteidzot ar princešu stila balles kleitu.

Tāpat arī uzslavas izpelnījusies dziedātāja Lady Gaga, kura mugurā bija uzvilkusi plānu, izšuvumiem rotātu bodiju, kas papildināts ar kupliem brunčiem.

Savukārt, kā sprieduši stila pārzinātāji, pavisam greizi šoreiz nošāvusi mūziķe Pink, kura uz pasākumu bija ieradusies kleitā, kas atgādināja kuplu spalvu mākoni. Viņa tiek minēta kā viena no visneveiksmīgāk ģērbtajām pasākuma viešņām.

Jau vēstīts, ka 60. "Grammy" ceremonijā ar uzvarām teju visās galvenajās kategorijās triumfēja amerikāņu mūziķis Bruno Marss, bet sīkāk par balvu saņēmējiem iespējams uzzināt šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!