Foto: Vida Press
Kembridžas hercogiene Katrīna, kura ir sava un britu prinča Viljama trešā kopīgā bērna gaidībās, arī grūtniecības laikā aktīvi turpina pildīt oficiālos pienākumus, un šonedēļ viņa piedalījusies aizkustinošā labdarības akcijā.

Šovasar Londonā dzīvojamajā augstceltnē "Grenfell Tower" izcēlās ugunsgrēks, kurā bija desmitiem cietušo un bojāgājušo. Kā vēsta britu mediji, Katrīna otrdien, 12. decembrī, apmeklējusi atbalsta centru Ziemeļkensingtonā, lai satiktos ar uguns nelaimē cietušo piederīgajiem.

Hercogiene uzklausījusi ļaužu skumjos stāstus un ar dāvanām iepriecinājusi bērniņus, kuru vecāki snieguši atbalstu ugunsgrēkā cietušajiem un viņu piederīgajiem. Sirsnīgajā pasākumā piedalījušies arī preses pārstāvji un fotogrāfi.

Katru reizi, kad Katrīna iziet sabiedrībā, stila kritiķi steidz analizēt viņas apģērbu, un arī šī reize nav bijusi izņēmums. Hercogiene uz labdarības pasākumu ieradusies ļoti elegantā tēlā – tumši violetā zīmola "Seraphine" grūtnieču mētelī, kura piegriezums veidots tā, lai sievietei gaidībās tajā būtu ērti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!