Foto: Vida Press
Svētdien, 19. janvārī, Losandželosā tika pasniegtas prestižās "SAG Awards" jeb Ekrāna aktieru ģildes balvas, un ikgadējais pasākums, kas norisinājās jau 26 reizi, ierasti bija sapulcējis labākos, izcilākos un talantīgākos kinematogrāfijas pārstāvjus.

Pēc svinīgām ceremonijām ierasti iztirzāti tiek ne tikai balvu ieguvēji, bet arī pasākuma viešņu izvēlētie tērpi, un šogad Holivudas dīvas bija īpaši pacentušās, lai izdabātu skarbajiem modes kritiķiem.

Starp vislabāk ģērbtajām ceremonijas viešņām stila lietpratēji ierindojuši vairākas pirmās klases ekrāna zvaigznes. Komplimentu birumu izpelnījusies Dženifera Anistone, kura šarmēja baltā, pieguļošā vakarkleitā.

Tāpat arī modes eksperti slavējuši Skārletu Johansoni, kura gozējās pieguļošā kleitā tumši zaļā krāsā. Tērps izcēlās ar dziļu dekoltē izgriezumu.

Pēc "Zelta globusu" ceremonijā piedzīvotās stila katastrofas šoreiz arī dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa trāpījusi desmitniekā ar vakartērpu melnā krāsā. Pieguļošā kleita uz muguras bija papildināta ar šleifi.

Tāpat arī Rīza Viterspūna, Šarlīze Terona un daudzas citas Holivudas dīvas pilnībā attaisnojušas stila pārzinātāju cerības un slavētas par labu gaumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!