Foto: Vida Press
Amerikāņu TV personība Elena Dedženeresa kopā ar sievu, aktrisi Poršu de Rosi nesen Kalifornijā iegādājusies jaunu mitekli – omulīgu, antīku namu, kas savulaik uzcelts Anglijā, bet vēlāk pārvests uz ASV.

Nams atrodas daudzu slavenību iecienītajā Montesito rajonā netālu no Santabarbaras. Kā vēsta ārzemju medij, māja, kuru pāris iegādājies, ir viens no unikālākajiem un savdabīgākajiem īpašumiem šajā apgabalā.

Dedženeresai un viņas sievai nācies šķirties no aptuveni 3,6 miljoniem ASV dolāru (aptuveni 3,2 miljoni eiro), lai iegūtu māju un tai pieguļošo zemi savā īpašumā.

Nams ir paslēpies aiz augsta žoga un lieliem vārtiem, un to ieskauj krāšņs dārzs. Lai gan māja no ārpuses ir visai vienkārša un pieticīga, tā izstaro eleganci un aristokrātiju, vēsta mediji.

Savrupmāja ir celta Tjūdoru stilā, un tā oriģināli savulaik atradusies Anglijā. Vēlāk antīkās konstrukcijas izjauktas un pārvestas uz ASV, un, kā norāda prese, transportēšana noteikti izmaksājusi bargu naudu.

Īpašumā ietilpst aptuveni 5200 kvadrātmetru zemes, uz kuras izvietotas divas būves. Īpašumā ir trīs guļamistabas, 2 vannasistabas un vismaz pieci kamīni, kā arī oranžērija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!