Foto: LETA

Ja agrāk mākslinieci un konkursa Misis Globe 1998. uzvarētāju Ievu Bondari satikt varēja vien viņas pašas mākslas izstādēs, pēdējā laikā simpātiskā sieviete pasākusi ļoti bieži iziet sabiedrībā. Citām dāmām tā ir iespēja pavērot gaumīgas lēdijas stila izjūtu, un no viņas apģērbiem iedvesmoties arī pašām.

Kopš pagājušā gada Bondare ir visai bieža dažādu publisku pasākumu viešņa. Kopā ar vīru vai draudzenēm no smalkajām aprindām māksliniece viesojusies Rīgas modes nedēļas pasākumos, novērtējusi mākslu dažādu izstāžu atklāšanas pasākumos, piedalījusies smalkā cepumu cepšanas pasākumā, viesojusies dažādās ballītēs un prezentācijās.

Tas gan nenozīmē, ka Bondare kļuvusi par smalko aprindu pasākumu "mēbeli". Māksliniece nestaigā pa visām iespējamām ballītēm pēc kārtas, kā to mēdz darīt citas zvaigznes. Bondare izvēlas piedalīties pasākumos, kas saistīti ar labdarību, mākslu vai modi.

Pavērojot, kā Bondare uz šiem pasākumiem saposusies, ikviena modes dāma var gūt lielisku iedvesmu arī savai garderobei. Mākslinieces stils ir reizē ļoti vienkāršs un absolūti elegants. Bondare apģērbā izvēlas tīras krāsas un nekad nepārspīlē ar detaļām - dažādām rotām vai aksesuāriem.

Bondare iecienījusi vienkāršas blūzes, džemperīšus un ērto bikšu un topiņa kombināciju. Lai gan mākslinieci reti var redzēt kruzuļainā kleitā, katru reizi, izejot sabiedrībā, viņa mirdz kā īsta dīva.

Modes skatēm un glamūrīgām ballītēm Bondare nereti izvēlas zelta klasiku, ar ko nevar nošaut greizi - ģērbties melnā. Šarmantu vienkāršību māksliniece iecienījusi arī matu sakārtojuma ziņā - Bondare uz ballītēm ierodas ar dabīgi krītošiem matiem, bet ikdienišķos pasākumos veido elegantu zirgasti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!